Friday the 9th of May 2003 / kl 19:00 / GRATIS entre
Düreforsög (DK) + Tigertunes (DK)
Spørg man dem selv kalder de deres musik for bevidsthedsudvidende præcisionsrock. Düreforsögs tredje album "Engine Machine" udkom i august sidste år på Kool Arrow Records med world wide distribution - i Danmark gennem Tractor Music (MNV). Albummet, der tog næsten to år at lave er produceret af gruppen selv og mixet af Billy Gould (tidligere Faith No More) og Flemming Rasmussen.

Düreforsög brugte det meste af sidste efterår på koncerter i Danmark, men var desuden på tourné i Holland og Belgien i oktober, lavede lavede musik til FOS’s udstilling "liquid chain - into the vapour wall" i november og udgav singlen "Traffix" (indspillet live, akustisk i Danmarks Radios Koncertsal) i december.

Som sidste nyt er Düreforsög lige vendt hjem fra tourné i England, Sverige og Norge med det amerikanske band Cave In (se vedlagte live reviews).

NOTE: Det er sidste mulighed i lang tid for at se Düreforsög i traditionel koncert form på et spille sted, da gruppen vil henlægge fremtidige koncertbegivenheder til uvante omgivelser og fremmede lokaliteter...