Friday the 29th of April 2005 / kl 19:30 / GRATIS entre
Complete (dk) + Matula (d) + Kurhaus (d)
Complete er tilbage efter deres seneste show på 1000Fryd sidste forår med franske Daitro og tyske Escapado. Stilen er kontant, intens, følelsesladet og nærværende rock med rødder i punk/hardcore-scenen og med et anstrøg af metallisk hardcore. Melodisk rockorienteret drive har fået en fremtrædende rolle i deres musik, men går hånd i hånd med toner af hardcore i overensstemmelse med tidligere tiders støj og kaos - naturligvis stadig med den energi og spilleglæde som længe har været kendetegnende for Complete. Complete har snart mange shows og udgivelser på samvittigheden. De seneste år har de touret flere gange i Europa - fra det nordlige Sverige til Italien og overalt derimellem. Albummet `All Systems Go` er bandets opfølger til debutalbummet `Adjusting the perpetual emotion machine` fra 2001, som har modtaget en masse god kritik. Hvor debutalbummet indholdsmæssigt var et meget indadvendt og personligt album, er det seneste album mere kontant - temaet er kommunikation med fokus især på massemedier og og deres indflydelse på verden.

Kurhaus fra det slesvig-holstenske spiller straight-forward hardcore med politiske tekster og optakter til unge-danser-vild-rundt-i-en-cirkel-mens -de-rocker-med-kroppen-til-rytmerne.

Som rosinen i pølseenden er Matula ligeledes fra Schlesvig holsten og er ikke bleg for at køre i samme spor som Kurhaus.. Ligefrem og uden svinkeærinder...oh, yeah..

Tjek nedenstående hjemmesider for lidt lyd og andre spændende sager, så du er klar til at rocke ud med os andre...