Saturday the 8th of April 2006 / kl 19:30 / GRATIS entre
Tone (lok) + Tobiaz (lok)
Elektronisk guf guf guf. I et forsøg på at promovere den lokale musikscene afholder Skopet i år fire koncerter under navnet SKPT. I december sidste år afholdt vi SKPT01, som var en svidende lussing af en koncert med de lokale Sonic Subway og amerikanske Medications.
På denne prægtige aften slår vi dørene op for SKPT02. Her byder Tone og Tobiaz op til robotdans, og ingen ringere end FrequentlyAsked fra Vektormusik spiller hele aftenen de dejligste sange man kan forestille sig.

Tjek nedenstående links, hvis du vil høre, hvad der venter dig

Se, hvad nogen siger om Tone og Tobiaz....

Tone
Tone tager os med på en sælsom rejse ind i et lydunivers, der binder os til stolen og samtidig giver lyst til at danse. En talentfuld blanding af ambiente lyd-tapeter, beats´n breaks, hidsige, skæve lyde og melodisk keyboard spil. Oven på det hele svæver en let og luftig vokal, der fortæller historier fra et dystert univers, eller bare fylder os med sort snak. Det er i bund og grund lige meget, for det lyder fantastisk og er meget gribende. Tone har rødder i det aalborgensiske musiker-kollektiv søvnig mandag og har huseret på lokale og udenbys scener de seneste 4 år. Hold øjne og ører åbne. Tonen er lagt..

Bo Nicolaisen, lab-top-kunstner

Tobiaz
Efter et årsskifte, der har halveret antallet af fingre og fordoblet antallet af hjerneceller, er de sidste melodier klippet og pakket i kæmpe lommeregneren (sampleren). Min inspiration er fløjet hjemmefra. Grenen, den har med tilbage er ikke en sang, der er sunget eller rytmer, der vil milkshake din røv. Jeg kalder den speedy squaredance.
Tobiaz