Saturday the 29th of April 2006 / kl 19:00 / GRATIS entre
Ungeren støtte-show m/
Skalar (kbh) + PK16 (d)

Ungdomshuset på Jagtvej i København er lukningstruet. Huset er en af Københavns sidste bastioner for modkultur, så vi hjælper gerne ud, hvor vi kan. Aftenen vil være et støtteshow for Ungeren, hvor alt overskuddet går til deres aktionskasse. Så kom og støt op!!

Hu-hej og av ska' du ha'. Nokkengang kigger københavnske Skalar forbi 1000fryd med en gang dansevenlig folke-ska-reggae-punkrock med holdning. Kig forbi til fest, dans og ballade og en fornuftig gang samfundskritik. Trut den trompet - trut den godt!. Hvis de kunne lægge grøn scene på roskilde festival ned, kan de vel også få taget til at lette på Fryd!

Klokken 17 vil der være oplæg om ungdomshuset og blive vist film om Ungdomshuset på Jagtvej i København, som i snart 25 år har været forkæmper for modkultur og alternativ undergrundskultur. Så kom tidligt og få det hele med. Aftenen lang vil der ligeledes kunne købes Ungeren støtte-merchandise, ligesom info-kiosken Nordvest-passagen vil være åben, fyldt med alverdens venstreradikalt lir...