Friday the 22nd of June 2007 / kl 19:30 / GRATIS entre
Queer Festival m/
Eats Tapes (us)
Monotekktoni (d)
Ester Louder (dk)
Noisy Pig (de)

Queer9000 fyrer op for et sandt elektronisk fest-orgie!

Se frem til et kaos af samples, synths, trommemaskiner, spillekonsoller og plastik dimser - og så kan man endda danse til det! EATS TAPES skruer op for et psykedelisk inferno af catchy melodier, techno beats, larm og legesyge blip blopperier. Glem alt om at plukke æbler, her gælder det om at fake et epileptisk anfald hvis du vil følge med! EATS TAPES er udgivet på Tigerbeat6 som jævnligt udsender noget af det ypperste inden for elektronisk galskab. Man kan kun glæde sig!!

eatstapes.com

Monotekktoni snerrer, råber, hvisker hen over en tung bund af kantede beats og dyb bas. Computerspils-inspireret synth, gentagne akkorder og melodiske flader blander sig i et legende og eksperimenterende udtryk. Det er skævt, aggressivt, queer og personligt.
Tonia Reehs projekt Monotekktoni twister og drejer konstant mod nye retninger og mutationer, med nerve og entusiasme man skal lede længe efter!
Kombinationen af pumpede trommer, catcy melodistykker og vred vokal kan sammenlignes med Peaches, men tænk også Heidi Mortensen og elektro-punk som Cobra Killer og Le Tigre, hvis du vil vide hvor det bærer hen af.

monotekktoni.de

Københavnske Ester Louder sender os direkte ind i et forstyrret og forvrænget univers af syrede samples, ironisk sødme og historien om morfar. Det er verden og hverdagen sendt en tur gennem en skævt tænkende frøkens hjerne, vendt et par gange på vrangen, tilsat et lag af støj og til sidst udført på Keyboard.
Melodier som får dig til at føle du bevæger dig rundt i parfumeafdelingen af et velorganiseret stormagasin.. og så begynder du ane, at en oversminket ekspedient med udstående øjne hele tiden lurer to skridt bag dig.

myspace.com/esterlouder

Noisy Pig er hentet direkte fra det Berlinske queer-miljø. Vi snakker et temmelig crazy one-pig band ledsaget af muffins. Glæd jer!

myspace.com/noisypig

******************************************

Queer9000 indtager byen fra d. 18-24 juni! Queer vil blive vendt og drejet gennem alt lige fra filosofiske debatter og udstillinger til syrede performances. Vær med til at udforske og debattere Queer, og følg med på queer9000.dk for opdateringer.

Queer er en strategi hvad enten man er bøsse/lesbisk/trans/bi/hetro eller noget helt andet. Det handler ikke om at kategorisere, men om at sabotere og redefinere alt som betegnes som normalt og endegyldigt korrekt. Queer er et perspektiv, en måde at se og gøre ting, et løbende opgør med kønsstereotyper og ensretning!

Uanset om du er nysgerrig eller Queer, så kom og vær med - der er hverken minimumskrav eller begrænsninger for afvigelser og udskejelser!

Har du lyst til at udstille/optræde/deltage/hjælpe så send fluks en mail til: queeraalborg@gmail.com

Queer9000 tager afstand fra sexisme, racisme og homofobi af en hver art.