Friday den 24 February 2012 / kl 20 00 / entre 40 kroner
Leatherface (uk)
Mighty Midgets (lok)
Nice Age (lok)
Terex Titans (lok/kbh)

Tag dit skateboard under armen og kom på fryd denne aften! Vi har vel alle været unge eller børn i 90’erne, så mon ikke bandet Leatherface har været en del af din ungdom, ligesom de har været en del af vores? Det er nemlig et scoop, at 1000Fryd kan få lov at præsentere dette band på den ydmyge scenekant.

Det er ikke ham der fra den der gyserfilm, som kommer på besøg i aften, men derimod et band der har opnået legendarisk undergrundsheltestatus. Bandet der blev dannet i Sunderland, England i 1988 er indbegrebet af hvad punk er for noget. De har altid udøvet DIY-livsstil og aldrig solgt ud af deres værdier, selvom de har haft mange muligheder for det.

Leatherface lyder ifølge eksperterne som et kryds mellem Motörhead, Hüsker Dü, Black Flag, Ramones og Billy Bragg, som der er tale om store ting her. Forsanger Frank Stubbs har en meget letgenkendelig vokal, og han skinner igennem på bandets sange. Samtidig har han en meget dybsindig lyrik. Bandet har udgivet albums siden deres spæde start, og det har de gjort på pladeselskaber som No Idea og BYO, og deres album fra 1991 ”Mush” bliver anset som et mesterværk indenfor punkmusikken. Og det har fået bands som Hot Water Music, Dillinger Four, Lagwagon og Against Me til at få øjnene op for Leatherface.

Leatherface vil give den gas, som de er kendt for, og bandet vil uden tvivl give dig en på opleveren, som i gamle dage, hvor punken var ægte.

Mighty Midgets spiller hurtigt punkrock, som er udsprunget af 90’er-coren, men har siden bevæget sig mere over i en hurtig rockende hardcore, som er hurtigere, end du kan tælle til. Nogen vil kalde det melodisk hardcore. Bandet har fået meget ros for deres debutalbum fra 2010, og en EP de udgav i 2011.

Denne koncert er den sidste inden bandet går på barsel, og laver deres nye plade i løbet af 2012. Der vil blive præsenteret mange nye sange denne aften. Bandet har spillet det meste af Europa, og de har også været et smut forbi Rusland, og de har varmet op for bands som US Bombs, Banner Pilot, Real McKenzies og andre lækre bands. Sidste koncert for bandet i et halvt år (cirka!).

Nice Age er en enlig blomst i Aalborg østhavns bundfald. Nice Age spiller støjende poppet surf-punk med udgangspunkt i et sangunivers fyldt med selvhad og en frisk og ung "fuck it, lets get drunk"-attitude. Støjende guitarer slår dig i maven og skærer dig i ørerne samtidigt med de buldrende trommer rykker i underlivet og den opgivende vokal får dig til at nikke anderkendende med til ord om alt det der er Nice.

Aalborgensiske Terex Titan spiller ufortrødent hardcorerock blandet med truckerrock. De viser at den alternative musik, og i særdeleshed hardcore, ikke behøves at stagnere. Musikken bliver ikke dårligere af at der eksperimenteres med lyden og inspirationskilderne. Bandet har allerede spillet med større punkbands som Star Fucking Hipsters og Mighty Midgets, og de er kun lige begyndt. Forvent noget energi og godt humør fra disse forholdsvis erfarne gutter, som efterhånden har spillet i en del Aalborgbands. Musikken giver associationer til Cancer Bats, Motörhead, Refused, Kylesa, AC/DC og Hatebreed, så glæd dig!December

15:

LINES #3

16:

Sunday Movie:
Black Girl (Senegal/France 1966)

18:

Soup kitchen

18:

Documentary Evening:
The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson

22:

Final Hour (local)
Wolves Among Us (local)
Confession By Silence (DE)

24:

Christmas Eve at Fryd

29:

Aalborg Rock & Metal pres.
Detest (DK)
Fetus in Fetu (local)
Emesis (local)

January

1:

Årskort/Season pass 2019!

24:

Northern Winter Beat Day 1

25:

Northern Winter Beat Day 2

26:

Northern Winter Beat Day 3

February

15:

Maggot Heart (DE)
Okkultokrati (NO)

16:

We Are Among Storms (DK)
Oxx (DK)
Hiraki (DK)
+ support

March

2:

YODOK III (SWE/USA)

7:

Spidergawd (NO)
+ support

8:

Sumac (USA/CAN)
Baptists (CAN)
Nordra (USA)

30:

ibens (DK)
+ lokalt band

May

15:

Jirm (SWE)
+ support

December

31:

Årskort/Season pass 2019!


Arkiv

> Post 2001
1987-98