Saturday the 1st of February 2014 / kl 21:00 / GRATIS entre
Mombu (i)
OvO (i)

Forsalgsbillet: Tryk her!

Ex-ZU!!

Mombu er nyeste skud på den italienske støjrock-scene, men det er garvede kræfter, som står den dynamiske duo fra Rom! Vi snakker om Luca T.Mai, som er den markante saxofonist fra det nylegendariske italienske band ZU! og trommeslageren Antonio Zitarrelli fra trioen NEO...

Med Mombu bliver faklen ført videre med markant støjrock anført af saxofon og trommer fra kanten af galskaben. Et unikt mix af afrikanske rytmer, freejazz og brutal støjrock. Nogen vil kalde det en væg af lyd og vi er tilbøjelig til at give dem ret. Et must for alle som har oplevet ZU!

OvO fra Italien har tidligere gæstet 1000Fryd med udklædning, blod og kutter, og vi er glad for at have dem tilbage! OvO er udgivet på Load records og spiller, hvad de selv kalder noisy rock, from outer space. Uvidende sjæle vil kalde det galskab, og rindalister vil rive sig i håret. Uanset hvad, så lover vi at det ikke bliver kedeligt!

Den famøse støjrocks duo med galskabens undertoner har mere end 700 shows på bagen, et utal af udgivelser og har touret med gode sager som Nadja, Thrones, Vialka og Zu!

--------------

Mombu consists of Luca T. Mai (bariton sax player of the amazing Italian band "Zu") and Antonio Zitarrelli (drummer of the crazy Italian trio "Neo"). Both guys have joined forces in the duo that creates a unique musical chemistry, through mixing African rhythms with their jazz, hardcore and metal experience. The monstrous afro/grind Mombu, will mesmerize like a purifing voodoo.