Onsdag den 22 februar 2017 / kl 14 00 / entre 10 kroner
Strikkeklubben 1000Fryd
feat. Karina Øgendahl (lokal)

Facebook event: Tryk her!

Ohøj!

Tag dine børn og bedsteforældre under armen og kom ned på 1000Fryd, for Strikkeklubben holder strikkedag for hele familien. Formålet, foruden HYGGE, er at strikke huer og halsedisser til hjemløse eller andre trængende. 1000fryd vil sørge for at der er lidt garn og strikkepinde til rådighed, men skulle du have en rest garn eller ekstra strikkepinde, ville vi blive super glade hvis du tager det med.

Folkekøkkenet vil bage veganske småkager og servere kaffe for et beskedent beløb.

Entréen er 10 kr inklusiv en kop kaffe eller the og en småkage. Vi har fået den fantastiske Karina Øgendahl til at komme og spille musik for både børn og voksne.

Karina Øgendahl er dansk sangskriver og skriver både til børn og voksne. Hun understøtter sangene med guitar, og når det er børnemusik er der ofte en kuffert med en masse tøjdyr, sæbebobler og andre hyggelige ting i med. Hun har spillet over 300 koncerter i Nordjylland, hvor børn og voksne har været med til at synge og lege eller lytte. Hun har udgivet en børnesangbog, og den næste er på vej i 2017.

Børnesangene har alle et pædagogisk fokus, hvor det træner børnene i at udvikle sprog, motorik og sociale kompetencer. Voksensangene er fortællinger om, hvordan det er at være menneske på godt og ondt, nogle af dem er ret dystre, men de bliver serveret med et glimt i øjet, og så er der nogle sjove indimellem.

Det vigtigste er nærværet, den gode stemning og tiden til at fortælle, uanset om man sidder i rundkreds, danser rundt eller sidder og lytter.

---

Ohøj!

Strikkeklubben and 1000fryd invites you, your kids and grandparents to a knitting day for a good cause. We plan to knit beanies and neck warmers for homeless and needy people. 1000fryd will provide some yarn and knitting pins, but if you have any leftover yarn or knitting pins, we would be very happy and thankful if you bring it.

Soup kitchen will bake vegan cookies and cake, and serve coffee for a modest price.

The entrance is 10kr including a cup of coffee/tea and a cookie.

The amazing Karina Øgendahl will come and entertain.

arina Øgendahl is a danish singer/songwriter who writes songs to both children and adults. Karina has played over 300 koncerts all over Nordjylland, and she is currently working on her second children's songbook. For the adults Karina writes song about being human for better or worse. Some of them are a bit bleak but all with a sense of humor and a sparkle in the eye. For Karina the most important thing is presence and a good vibe during her concerts whether you’re sitting in at circle, dancing or knitting.

Hygge is guaranteed!



kalender

Arkiv