Lørdag den 12 august 2017 / kl 12 00 / entre 75 kroner
Dirty Old Town
Folk Festival

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

d.12.8. Tager Aalborg hul på en spritny og møghamrende gammeldags éndagsfestival, når Dirty Old Town Folk Festival løber af stablen for første gang!

Hele dagen vil der være træskobal, hippiestemning og kædedans krydret med lækker vegansk mad og spandevis af musik med rødder i folkemusikkens mange afskygninger, lige fra Singer/songwriter, protestsang og Sufimusik fra Rahjastan til pastoral Loner Folk og Akustik Spillemandspunk!

Bands:

Lorenzo Woodrose (DK)

Will Varley (UK)

Barmer Boys (IN)

Kloster (DK)

Mads Mourtiz (DK)

Perlefar (lokal)

Stöj Snak (lokal)

Dusty Awe (lokal)

Hjertelyd (lokal)

TIME SCHEDULE FOR TOMORROW:

Doors open at 12.00, vegan lunch straight after and two first shows will be in the submarine.

Springeren - Maritimt Oplevelsescenter:

Doors open at 12.00 - Vegan lunch served at 12.00 (if you ordered)

12.30 – 13.00: Hjertelyd (reunion and last show)

13.15- 13.45: Dusty Awe

(walk together to:

Aalborg Portland Park - AaB's hjemmebane:

14.15 – 14.30: Jens Jepsen

(walk together to:

Huset i Hasserisgade:

15.30 -16.15: Mads Mouritz

16.30-17.15: Kloster

17.30- 18.15: Barmer Boys

(walk together to:

1000Fryd:

19.00-20.00: Vegan dinner (if you ordered)

20.00 – 20.45: Lorenzo Woodrose (of Spids Nøgenhat and Baby Woodrose

21.00 – 21.45: Will Varley Music

22.00 – 22.45: Stöj Snak

23.00 – 23.45: PerleFar

FUCK DMI!! This will be the party of the year...

LORENZO WOODROSE

Den omvandrende undergrundslegende Lorenzo Woodrose behøver for de fleste ikke nogen præsentation, men I får lige en her alligevel. Frontmand i Baby Woodrose, Spids nøgenhat og Dragontears er han den bedste talsmand for rock, psych og folk i Danmark. Forvent sange af ovennævnte samt en masse andet guld fra ægte og karismatiske Uffe Guf.

WILL VARLEY

Hvis du gik glip af Bob Dylan i 1964, så er der måske godt nyt. Will Varley fra England er den nye folkgenerations ypperste stemme. Han spiller allerede udsolgte koncerter i hjemlandet, og hans sange er allerede på hitlisterne. Set på tour med Frank Turner, the Proclaimers og lignende. Venstreorienteret, humoristisk, samfundskritisk og helt fantastisk. Bare overgiv dig!

BARMER BOYS

Den hundreder år gamle musikalske Manganiyars-tradition tages under kyndig behandling af de 3 verdensomspændende ambassadører for den samtidige Rajasthani folke- og sufimusik. Bandets alsidighed af stilarter og boblende energi er smittende i hver af deres shows, som blandt meget andet tæller koncerter på både Roskilde og Distortion.

KLOSTER

Centreret omkring Mikael Rahbæk Andreasen skaber Kloster et univers, der tager udgangspunkt i tro og tvivl, smerte og håb. På en række anmelderroste udgivelser har Kloster blandt andet beskæftiget sig med middelaldermystisk og salmetekster, mens Klosters seneste album, ”Half Dream, Half Epiphany” sikrede Mikael titlen som årets komponist ved Steppeulven 2016.

MADS MOURITZ

Den landlige idyl og naturen er nærværende og de store armbevægelser er skåret væk: Mads Mouritz spiller og synger akustisk, naivt, ærligt og upoleret. Nogen vil nok kalde det folk. Mads Mouritz har tidligere turnéret landet rundt som den ene halvdel af de roste Mouritz/Hørslev Projekt.

PERLEFAR

Dejlige Perlefar spiller op til dans med deres værtshusviser om livet på både godt og ondt. Arbejderdrengene sætter dansen i gang med vores allesammens indignation over vores politikere og vores samfund. Frontmændene Mikkel og Renas skal nok få dig med på en svingom.

STÖJ SNAK

Stöj Snak spiller som var det sidste gang - hver gang, og bandets anarkistiske tilgang til musikken giver nærværende og unikke livekoncerter. Brygget på DIY og ærlighed sparker det selvproklamerede Screamer-Songwriter band benene væk under dig. Tilbage på Fryd efter shows i udlandet og som opvarmning for Magtens korridorer. Lige i ansigtet!

DUSTY AWE

Som nybagt far er Michael endelig tilbage, hvor han er allerbedst: på scenen! Med sin punkede og Against Me-Bright Eyes-Ghost Mice-Geoff Bernerske nerve fortæller han historier om det at vokse op i Aalborg, at blive ældre og være på landevejen.

HJERTELYD

Som frontmand i aggressive bands som Mighty Midgets og kollapse passede de melankolske, ærlige og til tider hjerteskærende sange ikke så godt. Så derfor blev sangene udgivet under navnet Hjertelyd med fire koncerter på én dag, men her er chancen for at opleve bandet og sangene én sidste gang. Så er der ingen undskyldning for at sige, du missede det (igen).kalender

Arkiv