Lørdag den 8 juli 2017 / kl 20 30 / entre 50 kroner
***SUMMER SHOW***
Orcas (KBH)
Chavs (lokal)
Lillebror (lokal)

Facebook event: Tryk her!

***SUMMER SHOW***

Årets sommerfest rammer 1000fryd den 8. juli! Det bliver rocket, det bliver lallet, det bliver dansabelt, og alle er inviteret!

ORCAS

Du har hørt dem på P6 Beat, du har hørt dem på fryds anlæg i de sene lørdagsnattetimer, du har hørt dem i dine dagdrømme om en fjern fortid spækket med ryatæpper og nikotingule Mao-plakater: ORCAS kommer til Aalborg for første gang i halvandet år, svævende fra København via Sydfyn på en sky af tung røg, og de er klar til at levere 60'er-inspireret beatmusik, med guitarfræs og flabede tekster i et sådant omfang at det ville få selveste gavflaben til at holde kæft et øjeblik. Kodylt!

CHAVS

Tjavserne kommer direkte oppe fra under kvisten i 1000fryds eget øvelokale, og spiller upbeat solbrillerock om at sove længe, køre ud i det blå på sin knallert, drikke en rød sodavand og generelt dangdere den i solen til den helt store guldmedalje! Det lyder som da mor var dreng - knæhøjt!

LILLEBROR

Sommerpunk-duoen, bestående af Lille og Bror, spiller deres første koncert i over et år. Bum! Nordjyske har beskrevet bandet som ”musik til når du har fået 10-14 øl for meget”, og noterede at ”bandet bør optræde med deres fandenivoldske punk på et døddrukkent spillested eller et snusket værtshus”. Tjek og tjek!

Entre: 50 kroner.

-------------------------

The summer party of the year is going down at 1000fryd on the 8th of july. Drop in!

ORCAS, the next big thing in the world of danish beatrock, is coming to Aalborg for the first time in way too long! They deliver psyched up, bluesy guitar solos, backed by the heaviest rhythm section on this side of the 1970's. Oh yes!

To get warmed up, we have CHAVS, straight from 1000fryd's own rehearsal room, and LILLEBROR, reuniting on stage for the first time in over a year. You definately don't want to miss this!

Entrance: 50 kroner.kalender

Arkiv