Fredag den 15 september 2017 / kl 19 00 / entre 50 kroner
Bleach Blondes (KBH)
Blood Child (lokal)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

Get ready for a night with Rock 'n Roll!

We are proud to present two crazy cool rock 'n roll bands here at 1000fryd!

BLEACH BLONDES

Siden dannelsen i 2014 har den københavnske trio Bleach Blondes båret faklen for den kompromiløse alternative rock. Med fængslende rytmer, karakterfulde riffs og autentisk nerve løfter bandet arven fra The Jesus And Mary Chain, BRMC og RIDE samtidig er det i bandets DNA at udfordrer alt og skabe deres eget.

I et slør af røg og rumklang er sange om omnipotens, egodød og fransk poesi fra det 19. århundrede født og fremført med en intensitet der kan måles på Richterskalaen.

Blandt andet som support for Sunflower Bean (US) og The Telescopes (UK). Det anmelderroste debutalbum fra 2016 'You Could Take The Whole World To Bed With You' høstede flotte anmeldelser både herhjemme og i udlandet, og fik airplay i Danmark, England, Tyskland og Grækenland.

Opfølgeren Health EP udgivet juni 2017, udforsker bandets soniske territorier og en mere dynamisk og ambitiøs lyd.

Pladen er, som debuten, produceret af Heine Tegtmeier, men denne gang i samarbejde med Grammy-vinderen Sean Magee (Beatles, Sex Pistols, My Bloody Valentine m.fl) i det legendariske Abbey Road Studios i London.

Bleach Blondes består af Anders Pugholm, Azur Hodzic og Heine Tegtmeier.

BLOOD CHILD

BLOOD CHILD er støjende, melodiøs post-punk som udspringer fra undergrunden i Thy.

Tempoet er højt, guitaren er støjende og musikken bærer generelt præg af et mørkt og mystisk univers, hvor især Emil Bertelsens stemme giver anledning til fuld opmærksomhed fra publikum.

Bandets inspirationskilde(r) stammer fra slut 70'er start 80'ernes punkscene. BLOOD CHILD er en del af Thy Music Collective.kalender