Lørdag den 7 oktober 2017 / kl 20 30 / entre 50 kroner
Rolled Up Sleeves (Aarhus)
Smiling Chairs (Aarhus)
Myxil (lokal)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

ROLLED UP SLEEVES

Rolled Up Sleeves er et ambitiøst rockband der i de sidste tre år, har arbejdet hårdt på at finde nogen, der kan lide deres musik bedre end dem selv.

SMILING CHAIRS

Smiling Chairs er især for dem som kan lide at tabe bevidstheden i en dyb mudret sø af hvirvlende indtryk og voldsom energi. Musikken tillader dig hverken tanke på fortid eller fremtid, og du kan kun være til stede i nuet. Selv ikke når den sprudlende rock falder til ro, og bølgerne på søen lægger sig får du lov at tænke. I disse stille stunder vil man opleve varme farver og smukke lyde, mens uvisheden om hvornår en ny storm vil bryde ud, holder din opmærksomhed fanget.

Det ikke kun lyder spændende. Det ér faktisk så spændende, at du vil skuffe dit fremtidige jeg, hvis du ikke tager ind og giver slip på din bevidsthed sammen med Smiling Chairs. Intet må stille sig i vejen.

Smiling Chairs – Kom og hop i søen.

MYXIL

Myxil er et band fra Aalborg, der beskæftiger sig med den symfoniske og psykedeliske del af alternativ rock. Bandet tager inspiration fra 60'ernes grundelementer, hvor de eksperimenterende og psykedeliske dele af undergrunden dominerer. De formår at skabe et lydunivers der både bærer præg af mørke nætter og et symfonisk smil. Hvis du er til artister som Tom Waits, Pink Floyd og Nick Cave and the Bad Seeds, så kom og hør.kalender

Arkiv