Lørdag den 30 september 2017 / kl 20 30 / entre 50 kroner
Benefit show #2
Rehearsal room show
Columbian Neckties (lokal)
Dust Bugs (lokal)
Barely Adults (lokal)
Amdis flugtplan (lokal)
P601 (lokal)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

Second benefit show - this time at 1000Fryd AND this time the bands rehearsing at Fryd!!

THE BANDS:

Colombian Neckties

Dust Bugs

Barely Adults

Amdis flugtplan

P601

First two bands in the Peepshop from 20.30.

COLUMBIAN NECKTIES

Bandet der skriger 1000Fryd! Rock 'n' roll-legender med al den charme, alkohol, cigaretter og gode typer der skal til for at få den slags til at virke fantastisk!! De har spillet i mange år, har mange anekdoter fra landevejene og de har noget at have det i. Bare overgiv dig. Nu.

DUST BUGS

Lokale old school-helte der spiller med deres hjerter udenpå tøjet. De har spillet i mange år, men de sparker mere røv, end nogen du kender. Elske det og varm dig ved hårdheden fra old school punk rock i stil med Circle Jerks, thee Headcoats, the Stooges, MC5 og lignende.

BARELY ADULTS

Kendte Aalborgtyper som Axels mor og Nikolaj har sagt det her band er fedt. Og der er totalt mange gode vibes fra fryds bestyrer til dette band. Så alt er godt. De spiller punk, og deres guitarist bliver fløjet ind fra Estland, så giv dem noget love.

Amdis flugtplan

Martin Graungaard spiller under aliasset Amdis Flugtplan sange om Ramones, ensomhed, Aalborg og ikke mindst venskaber og livet på godt og ondt. Bevæbnet med en akustisk guitar, kærlighed til punken og en hæs stemme bliver der trukket inspiration fra navne som Brian Fallon, Aaron West and The Roaring Twenties, Alkaline Trio og John Moreland. Stilmæssigt runder vi singer/songwriter genren toppet med lige dele country og punk rock. Martin har tidligere spillet guitar i hedengangne The Peachy Keens, som har spillet på 1000Fryd adskillige gange, samt været frontmanden i Aalborgbandet Løsladt Mod Kaution.

P601

Nyeste projekt fra gutterne bag CHAVS. Godt nok har de ikke klistermærker endnu, men derfor sparker de stadig røv med dette tyskinspireret krautrockspacejammayhem. Det bliver tysk, underholdende og lækkert.

Go support our place!

HEREkalender

Arkiv