Friday den 17 November 2017 / kl 20 00 / entre 40 kroner
Lion's Den #1
Christiania Dub Club DJs (KBH)
Kali-ma Sound (Aarhus)
LHT (lokal)
SkandiMann (lokal)
Raggatech (lokal)

Facebook event: Tryk her!

1000Fryds egen nystartede reggaeklub; Lion's Den med nogle af de fornemmeste dj's i Danmark.

Gratis entré før kl. 22 - ellers 40 kr.!

Christiania Dub Club DJs (KBH)

Christiania Dub Club er en nyfødt sammenslutning af arrangører, musikere og DJs med dybe rødder I den Københavnske reggaekultur. Klubben er dedikeret til bevarelsen af den originale lyd, og dette vil skinne igennem denne aften, hvor i kan forvente pakkede pladetasker i genrene Roots Reggae, Rockers, Reggae og Dub. Denne aften får vi besøg af dJs som Jah Zulu, Don Sean & Svenne da Killa.

Kali-ma Sound (ÅRH)

Kali-Ma Sound blev dannet i Århus i 2006 og tæller medlemmerne; Franz Yute, Nero & Sister NattyLove. Kali-Ma Sound har en alsidig selection og en sjælden og energisk stil. Du kan denne aften, forvente alt fra Heavy Dub, Roots Reggae, Rocksteady samt Dancehall fra 70'erne og frem til nu.

LHT (LOK)

Født på de bonede gulve af Fedtebrødet kom LHT til sin magt for snart 15 år siden. LHT er alle originale deejaysangere og de bedste selections fra Dancehall guldalderen 84-94, men også kontemporær Dancehall, Rocksteady, Roots & Dub. LhtMasser af kærlighed, ikke kun en badman-ting.

Denne aften er vil der mulighed for at både Skod Kong, Mikael Meldody & Ham Der Hasse på mikrofonen.

SkandiMann (LOK)

Aalborgs nye rude-boys som de sidste par år har finpudset både egne produktioner og sange.

Skandimann har en original lyd og det er samtidig deres første liveshow på 1000fryd men helt sikkert ikke det sidste, så tag godt den Skandimann-lyd. Bim!

Raggatech (LOK)

Raggatech Sound er Aalborgs eget sound og har præget Aalborgs undergrundscene i snart et årti. De er kendt for klubaftenerne Riddim Night på 1000Fryd, og Dub’A’Yard på Platform 4, samt Radioprogrammet Wake’n’Bake Mondays – men mest af alt for, selv at varme alvorligt op under dansegulvet. Pladetaskerne er pakket med Dub, Roots Reggae, Dancehal, Dub samt Steppers.

Medlemmer tæller: Mads Major, Drecon, homas Irie, Jah Moby, Jonathan Livingston, Svenne Da Killa.