Friday den 22 December 2017 / kl 20 00 / entre 50 kroner
Final Hour (lokal)
E'nemia (lokal)
Death to Seattle (Aarhus)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

1000Fryd indkalder alle metalheads til det årlige December Madness!

Hvert år bydes den sorte jul velkommen med en gedigen omgang heavy, og i år prydes plakaten af lokale FINAL HOUR og E'NEMIA samt DEATH TO SEATTLE fra Århus.

Dørene åbner kl. 20

Koncertstart kl. 21

Entré 50 kr.

FINAL HOUR

De lokale aalborgdrenge i FINAL HOUR spiller melodisk dødsmetal eller slet og ret melodeath. Her blandes det brutale og det skønne en hårdtslående cocktail.

Bandet udgiver til februar sit debutalbum, der bl.a. er produceret af Flemming Rasmussen (Metallica).

E'NEMIA

E'NEMIA er et metalcoreband fra Aalborg der, efter at have udgivet flere succesrige EP'er, nu også har deres første fuldlængdes plade på trapperne. Publikum er i fokus for at give den absolutte liveoplevelse, og trods bandet spiller metal, er underholdningen og humøret højt, og det er alt en fest, når E'nemia går på scenen.

DEATH TO SEATTLE

DEATH TO SEATTLE? er fra det mørke-gule Vestjylland. Musikken er et genskær af deres teenagea?r i provinsen, hvor den konstante kedsomhed og evige udlængsel kun blev holdt i skak af punk-rock, cigaretter og drengestreger. Death to Seattle portrætterer livet som ung i ”den ra?dne banan” og beskriver livet i den visionsløse del af middelklassen – de, der har alt og ingenting vil! Tilværelsen her er ikke præget af store politiske budskaber eller eksistentiel indsigt; det er sange om kedsomhed og banal livsførelse, som kommer til at sta? i skærende kontrast til den ma?de, de leveres pa?!