Saturday the 24th of March 2018 / kl 20:30 / entre 80 DKK
Powersolo (DK)
Henkiller (local/Klim)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

POWERSOLO

POWERSOLO spiller tre koncerter i Danmark, efter at have turneret Europa tyndt i 2017. POWERSOLO der barsler med en ny udgivelse til April i år, besøgte Finland, England, Holland, Belgien, Schweiz, Tyskland, Østrig, Frankrig og Spanien. I starten af året takkede Atom Barnet af efter 19 års tro tjeneste, og i Januar var bandet rundt i Tyskland med deres nye guitarist Peasoup, som bla. har været guitar slinger for Howe Gelb, Nico Case og Jack White.

2018 er Soloens år. Tilbage til kernen. Kernen i POWERSOLO. En-mands-hæren. Kim Kix var og er udgangspunktet. Det hele startede som en Solo af kraft, og energi. Deraf bandets navn. Kim Kix skabte sit one-man-band i 1996. At det er 22 år siden mærkes ikke på energien, for den har været stabil til tiltagende, til jævn til stabil - men aldrig aftagende. Det er ikke kun musikkens kraft der taler, men også manden selv. Kim Kix pakker ikke tingende ind i glanspapir. Han siger tingene som de er, og bruger ikke al for megen indpakning. Og som Jon Spencer (Blues Explosion) sagde det: Seeing The Railthin Brothers is like getting a pure shot of penicillin. Kim Kix and Atomic Child shed the safety net of their supergroup Powersolo to take on modern music with alarming ferocity and cunning killer instincts. This is Donkey Punk at it's most raw and intense!

POWERSOLO hat til dato indspillet otte LP'er og et lang række 7" singler. Medvirket i internationale film, TV serier; som American Horror Story og True Blood, gjort Absolut Vodka lidt frækkere, samt solgt Coca Cola i Syd Amerika og ja - skrevet titel sangen til DR's meget populære sæbekasse race Ramasjang Rally.

POWERSOLO består af:

Kim Kix: Guitar, sang.

Mike Sullivan: trommer.

Peasoup: Guitar.

HENKILLER

Henkiller efterlader et blodigt spor af hedonistisk 70’er rock på nye plader.

I deres hårdtslående og melodiøse univers, bliver grænserne udvisket mellem helligt og profant og genrens spilleregler bøjes og brækkes.

En harmonisk rockgruppe, der på euforisk vis tryllebinder og fodrer koncertgængerne med ørehængere, og er blevet beskrevet af branchefolk fra bl.a. SPOT festival som ”et lovende band man bestemt vil høre mere til.”

Henkiller har spillet shows i både København, Århus og Aalborg mf. og vinder af den vestdanske finale i 2017 i musikkonkurrencen Emergenza samt finalist i den dansk-nordiske finale. Deres musik og sceneshow egner sig både til energisk dans og den stille musikalske oplevelse, og går derfor hånd i hånd med både kolde øl og cocktails.