Friday the 30th of March 2018 / kl 20:00 / entre 40 DKK
Lion's Den #3
Helgeland 8-Bit Squad (NO)
Mighty Mala (CPH)
Skandimann (lokal)
RaggaTech Sound (lokal)

Facebook event: Tryk her!

Raggatech og 1000Fryd præsenterer for tredje gang Lion’s Den, Aalborgs egen reggae klub. Den med djs og sangere fra ind og udland.

Lineup:

HELGELAND 8-BIT SQUAD (NO)

MIGHTY MALA (KBH)

SKANDIMANN (LOK)

RAGGATECH (LOK)

Gratis entré før kl. 22 – og derefter koster det 40 kr.

$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$

Raggatech and 1000fryd present Lion’s Den for the third time around. It's the number one reggae club in town; with deejays and singers from inland and abroad.

Lineup:

HELGELAND 8-BIT SQUAD (NO)

MIGHTY MALA (KBH)

SKANDIMANN (LOK)

RAGGATECH (LOK)

Free entrance before 22pm – after your entrance is 40DKK.

€$€$€$€$€$€$€$€$€--OBS!--$€$€$€$€$€$€$€$€$€$

Vi vil gerne sige tak til vor kære ven Diego Fraguas, der var så godhjertet at udlåne hans bil, så El Fata kunne fragtes trygt fra Aarhus Lufthavn til 1000fryd til sidste Lion's Den.

Bilen kører på diesel, men grundet den klassiske misforståelse, blev den fyldt med benzin. Bilen blev syg men overlevede, dog endte det med en ubehagelig værkstedsregning for Diego efter endt udpumpning.

Derfor vil vi gerne opfordre alle godtfolk til at donere et lille beløb i døren eller til mobilepay [91963961], så Diego mfl. ikke bliver straffet for at give en hånd med at skabe en festlig aften for os alle.

$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$

Helgeland 8-bit Squad

Helgeland 8-bit Squad er rejst hele vejen fra Trondheim i det nordlige Norge, for at sætte ild i en uforglemmelig aften. Helgeland 8bit Squad består af Tiny Tias og Slåbrock (Mathias Østrem og Didrik Marø) der siden 2011 har produceret digital reggae/dancehall, der er lyden af billige Casio-keyboards og spillemusik fra 80ernes arkadespil der møder bas-tung dancehall og dub fra Jamaica. Siden 2011 har de produceret tunes og album med reggaeartister i England, Danmark, Norge, USA og Spanien. I 2015 debuterede de som fuldvoksne artister, med tekster på lokal nordnorsk dialekt, bas-tunge riddims og et energisk liveshow. Siden har duoen spillet land og strand, på festivaler og klubber over hele Norge, samt til optrædener i England, Danmark, Polen og Finland. Til Aalborg har duoen danse-opfordrende riddims, megatunge bas-linjer og tunes som vil få en hver massive til at bevæge sig vildt.

$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$

Mighty Mala

Mighty Mala er en af de gamle drenge i det dancehall game og kommer ud af det nordvest kuld af kunstnere der brød igennem i slut 00erne. Den Originale Slackness Don er en del af Stoned Academy og lavede produktioner med Raske Penge, Klumben, Topgunn og Chancho i en tid hvor både Saxons og RubADub Sundays dominerede det nordvestlige København. I dag holder han til på Bolsjefabrikken hvor han som en del af Dub Manza bl.a. producerer nogle heavy weight stepper tunes. Mighty Mala pakker sprødhed med sig når han kommer og lægger stedet ned.

$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$

SkandiMann

Aalborgs nye rude-boys som de sidste par år har finpudset både egne produktioner og sange.

Man er ikke i tvivl når SkandiMann er i huset og sidst de lagde vejen forbi 1000fryd blev der fyret godt op under dansegulvet. Kom og få din SkandiMann på. Bim!

$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$

Raggatech Sound

Raggatech Sound er Aalborgs lokale sound og har præget byens undergrundscene i snart et årti. De er kendt for klubaftenerne Riddim Night på 1000Fryd, og Dub’A’Yard på Platform 4, samt Radioprogrammet Wake’n’Bake Mondays – men mest af alt for, selv at varme alvorligt op under dansegulvet. Pladetaskerne er pakket med Dub, Roots Reggae, Dancehal, Dub samt Steppers. Medlemmer tæller: Mads Major, Drecon, Thomas Irie, Jah Moby, Jonathan Livingston, Svenne Da Killa

$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$€$