Friday the 19th of October 2018 / kl 20:00 / entre 50 DKK
Babylove & the Van Dangos (CPH)
Vi mødes over (local)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

BABYLOVE & THE VAN DANGOS

Babylove & the van Dangos' musik udspringer af den jamaicanske musiktradition. Inspireret af 1960'ernes ska og rocksteady giver de deres eget nutidigt bud på, hvordan musikken skal spilles i 2018 med aktuelle tekster, skarpe blæser-riff og en stærkt swingende rytmegruppe.

Med mere end 500 koncerter over hele verden, fem internationale studiealbum, et udtal af 7" vinyler og koncerter på både Roskilde Festival, Smukfest og SPOT er det ikke tilfældigt, at Babylove & the van Dangos ofte omtales som "One of the best ska bands in the world". Babylove & the van Dangos' musik udspringer af den jamaicanske musiktradition. Inspireret af 1960'ernes ska og rocksteady giver de deres eget nutidigt bud på, hvordan musikken skal spilles i 2018 med aktuelle tekster, skarpe blæser-riff og en stærkt swingende rytmegruppe.

Med mere end 500 koncerter over hele verden, fem internationale studiealbum, et udtal af 7" vinyler og koncerter på både Roskilde Festival, Smukfest og SPOT er det ikke tilfældigt, at Babylove & the van Dangos ofte omtales som "One of the best ska bands in the world".

VI MØDES OVER

Aalborg-baseret garage-folk med kritiske politiske og samfundsmæssige holdninger.

Musikken i Vi Mødes Over bevæger sig med lyden af de kunstnere som er en del af projektet, og hvordan vi mødtes over samtalen om ostemadder. Da vi nåede til diskussion