Saturday the 29th of September 2018 / kl 20:00 / entre 80 DKK
Bogfinkevej (Aarhus)
Lillevangen (local)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

BOGFINKEVEJ

Øret for den gode melodi.

Det er som om, at du aldrig ved, hvor du har dem.

Du kan bare mærke, at du har savnet noget.

Du finder Bogfinkevej i et mix af folkelighed, legende rap-harmonier og skarpe tekster.

Et sted, hvor de har sat sig tungt i førersædet.

Det er underholdende, men aldrig plat. Det kan være tungsindigt, men solen har det med altid at finde vej gennem skyerne.

Med succesudgivelsen “Helt Stil”, cementerede de tilmed deres status som liveband og med producer Es (L.O.C., Barbara Moleko) og en overlegen hornsektion på scenen, er der garanteret fokus fra start til slut.

Nu er de tre ærkeaarhusianere endelig på landevejen. Bevæbnet med teknisk overlegenhed og en imponerende sans for den gode melodi. Bogfinkevej var ikke længe om at lokke folk ind i deres univers, og da de havde fået folk til at elske musik de knap nok vidste fandtes, var bla. Wafande, Steffen Brandt og tv-2, ikke længe om at ønske dem som bidrag til deres tours i 2017.

Sommeren der kulminerede på Roskilde Festival, hvor Bogfinkevej inviterede til morgenfest, og de tusindvis af følgere på og uden for internettet stemte i og mødte trofast op.

Bogfinkevej er din sang. De trækker i dit smilebånd, prikker til dit intellekt og er netop det band, du synes, der manglede.

Det er tilladt at danse.

LILLEVANGEN

Det går ikke stille for sig når Lillevangens bandmedlemmer indtager scenen. Med både energiske og mere dybsindige numre formår bandet at skabe stor diversitet i deres performance. Lillevangens lydbillede er kendetegnet ved elektroniske elementer fra synthesizers, der i samspil med hiphop beats, jazzede akkorder og de to forsangeres flerstemmige vokaler skaber et dragende sceneshow.