Saturday the 7th of July 2018 / kl 18:00 / GRATIS entre
CHAVS "Solsiden" Release Party
CHAVS (local)

Facebook event: Tryk her!

CHAVS

Efter 364 dages pause, vender tjavserne nu tilbage på 1000FRYD!

LANGT OM LÆNGE! Sidste gang de gæve gutter indtog scenen var det med et fræsende Orcas og et blåøjet Lillebror, og festen vedblev til de tidlige morgenmågeskrig. Nu er det sommer igen, og dermed tid til endnu en sommerfest. I år i form af en sprudlende tjavselade-version med en buldrende releasefest på deres debutalbum: ”Solsiden”.

Aftenen kommer til at indeholde: Grilfest i baggården, veganske hotdogs til håndøre, gratis bajere til de første der snupper en plade, generelt bare gratis bajere, skideskønne mennesker bag baren, en alenlang og saunavarm tjavs-koncert og ROCK-BAR efterfest!!! Desuden vil der være mulighed for at købe den meget eftertragtede abrikosorange LP-skive, i et meget begrænset oplag.

Hvad dælen skal al den herlighed koste tænker du nok nu? 0,- kroner. Det koster nemlig ikke en rød reje at komme ind, og de himmelvendte øjne spår om fantastisk fræservejr!

Tjavserne har ikke kun ligget på den lade side det sidste års tid. Drengene indspillede sidste sommer deres debutplade i 1000FRYDs øvelokale, kvisten, med hjælp fra Simon Mariegaard. Desuden har de bogstavelig talt skudt sange ud fra det varme loft, og en håndfuld af disse er med i vadsækken på selve aftenen. Tjavserne har fokuseret en hel del på nyt materiale, men har dog spillet et par koncerter. Efter at have lagt et proppet Bar Røv ned, og ligeså med et smækfyldt TAPE til SPOT-Festival, er de klar til at udgive plade på deres yndlingssted. Når de spiller på hjemmebane, er det både med sange fra pladen og sange der aldrig er blevet spillet live før. Vi glæder os til at se dig manner!

Skæppeskønne og edderfjonge hilsener

Tjavserne