Thursday the 30th of August 2018 / kl 20:00 / entre 30 DKK
Foster Care (USA)
Fright Eye (DK)

Facebook event: Tryk her!

Vær beredt på en lille fredag af kaliber, når tyske FOSTER CARE og Aarhusianske FRIGHT EYE fyrer op for god gedigen punk, uden så meget som et eneste svinkeærinde. Da det nu ligger dagen før løn, har vi sat skruet prisen i bund. To smækfede punkbands for den nette sum af 30 spir. Fundet til de penge. Ingen undskyldninger kammerat.

FOSTER CARE

God fed smæk-på-lige-i-dit-fjæs-punk. Bandet har tuneret rundt det sidste stykke tid, og har lagt byer ned med deres ikke så meget pis lyd, og nu er tiden kommet til vores eget lille gule hus i Aalle. Lyden er god blanding af Amerikansk-inspireret vestsiden punk, og med en krydret blanding af noget 77'er og en snært af noget UK82. Med andre ord, smadderfedt! Man bliver henslængt til en proppet varm kælder et sted i en surferby i 1979.

¨FRIGHT EYE

Forestil dig nogle jyske gutter der står på skateboard og spiller punk. Det behøves du slet ikke. De gode drenge fra Aarhus spiller en blanding mellem garage og punk, dog en del mere punk end garage. Igen er lyden skruet godt tilbage, og vidste man ikke bedre, skulle man tro at bandet var ægte god slut-70'er punk. Der bliver sunget sange om alting og ingenting, og det er lige præcis her Fright Eye brillierer.

De gæve gutter har før besøgt 1000fryd, altid med vældig succes.

ENTRÉ: 30 spir DØR: 20:00