Friday the 31st of August 2018 / kl 19:30 / GRATIS entre
AZTEK release party
AZTEK (local)

Facebook event: Tryk her!

AZTEK

Aztek album release @1000Fryd

D. 31/8 danner 1000Fryd ramme om udgivelsen af Azteks andet studiealbum "Perfect Imbalance". Der vil på aftenen være mulighed for at købe sprøde, nye LP'er! Bandet vil desuden spille et par numre eller 13 fra pladen. Der er øl og snacks til de punktlige.

Vel mødt!

Program

19.30: Velkomst, øl, lytning, LP-salg, hygge

Ca. 21.00: Koncert

22.00: Flere øl - mere hygge

PERFECT IMBALANCE

nyt album af AZTEK ude 24/8-2018 D. 24/8 markerer udgivelsen af Azteks andet studiealbum “Perfect Imbalance”. Pladen er et resultat af den signifikante udvikling, bandet er gennemgået siden den hårdtrockende debut “Dream Dealer”, der modtog pæne anmeldelser både herhjemme og i Sverige, Tyskland og Holland. En mere indierocket lyd præger de 13 nye sange. Det høres bl.a. i den iørefaldende førstesingle “Same Stranger” og i pumpende “Where Did We Go Wrong”, mens der stadig er blevet plads til et par enkelte hårdrockende afstikkere som “Pink” og “Truth or Dare”.

Titlen “Perfect Imbalance”, der vel nærmest er et oxymoron, bliver både lyrisk og musikalsk et billede på den dualitet, der har præget hele albumprocessen. Indspilningerne er foretaget i Mørkværk Studio under et dualistisk dogme, hvor modsætningen mellem ofte indelukkede og tørre trommer kontrasteres af våde, rumklangsrige guitarer og synthesizers. I indspilningsprocessen har bandet samarbejdet med den fremadstormende højttalerproducent Buchardt Audio om at skabe en så organisk og loudness-fri indspilning som muligt.

Perfect Imbalance er tilgængeligt digitalt (Spotify, Apple Music, Google Play osv.) og på LP fra den 24. august.