Wednesday the 11th of July 2018 / kl 20:00 / entre 40 DKK
Danish Vaishyas
BNNT (PL)
+ support

Facebook event: Tryk her!

BNNT

Den polske eksperimentalscene rykker markant i disse år, og et af de labels, der for alvor synes at markere sig med det ene interessante projekt efter det andet, er det Krakow-baserede Instant Classic, som bl.a. udgiver avant-jazz ensemblet Innercity Ensemble.

Netop Instant Classic udgiver også duoen BNNT – et i sandhed bemærkelsesværdigt projekt bestående af Konrad Smoleński og Daniel Szwed. At kalde BNNT for et band er en tilsnigelse, for de arbejder tværmedielt mellem musik, visuel kunst og performance og skaber på scenen en blanding af industrielle lydskulpturer, shamanistiske ritualer og tung improv, hvor især de dystre og rituelle trommer fylder meget.

Musiksiden The Quietus har flere gange hyldet BNNT og om deres seneste album, 'Multiverse', som bl.a. tæller gæsteoptræden fra svenske Mats Gustafsson, brugte de udtrykket ”sci-fi doom”, hvilket måske kan siges at være en ganske rammende beskrivelse af hele gruppens ætsende og fascinerende univers. Sidste år gæstede BNNT den prestigefyldte polske festival Unsound, hvor deres performance af netop The Quietus i øvrigt blev fremhævet som en af festivalens stærkeste. Her hedder det: ”The sight of two topless twitching noise rock Poles, wearing executioner masks, one behind a drum kit, the other playing what appears to be an actual anti-tank missile kitted out with pickups and bass strings is enough to create quite a stir on its own but their exploration of subtly modulating rhythms and riffs that call to mind Shellac at their most minimal and My Disco at their most hypnotic are astounding.”

Så ja, rygtet er for længst nået ud om at BNNT er en af tidens stærkeste garanter for en vild koncertoplevelse. I den forbindelse har spillestedet ALICE, i samarbejde med Tape i Aarhus, Teater Momentum i Odense og Danish Vaishyas inviteret dem på tour rundt i Danmark.

Et ekstra navn tilføjes plakaten.

++++++++++++++++++

Doors: 20:00

Show: 21:00

Damage: 40,-