Fredag den 7 december 2018 / kl 20 00 / entre 50 kroner
Franklin Zoo (DK)
Monkey Okay (local)
Magnified Eye (DK)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

FRANKLIN ZOO

Københavnerbandet Franklin Zoo spiller medrivende og tung rockmusik og i front står en af nordens stærkeste forsangere foran et gedigent og erfarent band, hvilket ofte har givet anledning til ublu sammenligninger med bl.a. Alice In Chains, Soundgarden, Tool og Black Sabbath. Det er tungt, det er melankolsk, det er interessant. Det er vanedannende, aggressivt og med hjertet på rette sted uden hensyntagen til genrer og stilbetegnelser.

Franklin Zoo har igennem årelang sceneerfaring og massiv turnéaktivitet (særligt i udlandet) opnået en anseelig anerkendelse og et bundsolidt ry fra den voksende fanbase.

MONKEY OKAY

Monkey Okays debutplade, blev i 2015 særdeles godt modtaget af danske rockanmeldere. Nu arbejder bandet på en opfølger, som kommer til at tegne et mere komplekst og eksperimenterende Monkey Okay. Kompositionerne fra den kommende plade markerer et stilskifte for bandet. Lyden er nu mere eksperimenterende, med flere referencer til den psykedeliske rock, kombineret med et mørkere og tungere udtryk - dog stadig med den samme spilleglæde og forkærlighed for den stærke melodi.

MAGNIFIED EYE

Siden 1999 har Magnified Eye, med deres lava-rock, tordnet derudaf i den danske og europæiske rock-undergrund. Alt fra små klubber til store festivaler har været vidne til bandets riff storm, psykedeliske atmosfære og melodiske hooks krydret med en sprød bluesy harpe.

Magnified Eye er kendt som et intenst, energisk og medrivende live-band, og med mere end 150 livekoncerter i ind- og udland leveres den nærværende liveperformance knivskarpt. Magnified Eye er defineret af en autentisk old-school crunchy 70ér guitarlyd kombineret med en kompromisløs fremadstormende drivkraft og består af Torben Egebjerg (vokal & guitar), Stefan Krey (guitar ex-Gasgiant), Frode Bjerkely (Trommer) og Dan Jensen ( kor & Bas)

Det er foreløbig blevet til to studie albums, “The Last Sun” og “Transition” og i 2018 vil deres tredje fuldlængde ”The Virgin The Whore The Martyr” se dagens lys, som en massiv manifestation af Magnified Eye.kalender

Arkiv