Saturday the 22nd of September 2018 / kl 20:00 / entre 50 DKK
Die Wände (DE)
Diplomatic Immunity (local)
Fox King (local)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

DIE WÄNDE

German band that paid a visit to us last time as Girlie. Now they are Die Wände. Better, stronger, and better.

Indie rock meets hard rock in a mash that just makes you want to drive on a long long road trip

DIPLOMATIC IMMUNITY

Diplomatic Immunity er et rock’n’roll-band med undertoner af punk og grunge. Med tempo 160 banker bandet afsted, og skaber et fantastisk lydbillede – live, såvel som på deres nyeste EP ’23’.

Den nye EP ’23’ er netop udkommet d. 1. januar 2018 og indeholder 4 nye stykker musik. Gennem den fundamentbyggende bas, de hårdtarbejdende trommer, og melodier fra guitarist og forsanger der sætter sig fast i den inderste del af øret, bliver der skabt en oplevelse man aldrig vil glemme!

Diplomatic Immunity har en ekstrem sult på den danske musikscene.

Bandet består af 3 barndomsvenner og har sine rødder i Nordjylland. Bandet tog sine spæde skridt i 1999, og siden har der været en del forskellige konstellationer, inden Diplomatic Immunity fandt frem til sin hårde kerne. Bandet er som genopstået med ny energi, drivkraft, og fandenivoldskhed.

FOX KING

Fox King er et dansk rockband som blev dannet i år 2016 af Philip Leeholm. Før Fox King blev samlet var han tidligere forsanger/guitarist i det mere 80'er Hard Rock-insprireret band Saints Syndicate der ikke langt før Fox King's opstandelse gik i opløsning. Udover Leeholm består bandet også af Malthe Nesgaard Nielsen på trommer og i begyndelsen havde de Thomas Troelsen som bassist, men han blev senere erstattet pga for mange overenstemmelser af en polsk gut Konrad Matynia.

Da vi ramte d. 20 april 2018 udgav Fox King deres debut ”Fox King EP” og de promover dem selv helt enormt meget i denne tid.

Det hele startede d. 5. Februar 2016 med at Malthes' gamle band Polaroid Theatre gik i opløsning og efter at han i halvandet år havde været vant til at være ude og spille og øve 2-3 gange om ugen, det var svært og hårdt at undvære nogle gutter at spille med. Efter et par måneder gik han på Facebook, hvor han fandt en musikergruppe og skrev ”Rocktrommeslager søger rockband!!” og efter ca. en time var der reaktion fra computeren og Philip havde allerede skrevet en privatbesked og spurgte om han ville mødes og starte noget op. Og en dag sad både Philip, Thomas og Malthe i et værelse ved Thomas' bopæl og lave en plan og så begyndte de at spille for alvor.