Saturday the 14th of September 2019 / kl 20:00 / entre 50 DKK
Cloudwalk (local)
Aztek (local/Aarhus)

Facebook Event

CLOUDWALK

Dybt nede i danske musikundergrund finder man dream pop-kvartetten Cloudwalk. I 2017 kom det atmosfæriske band hurtigt udover stepperne, da der blev spillet support for etablerede navne som The Rumour Said Fire og The Holydrug Couple. Også P6 Beats Tilde Bang-Hansen fik øjnene op for det guitardrevne koncept med ordene: ”Hvis du er til bands som DIIV og Day Wave, så tjek Cloudwalks liflige guitar indierock ud.”
Dette resulterede i en forsideplads på KarriereKanonen, som også har anbefalet bandets tidligst udgivne singler ”Holiday” og ”Kindred Spirits”. Sidstnævnte blev ligeledes fremhævet af den engelske musikblog Nordic Music Review, der skrev: "This is a really promising early release from Cloudwalk".
Cloudwalk seneste single, "In Parallel" modtog tilsvarende mange roser på den danske scene, og kastede dertil også en forsideplads på KarriereKanonen af sig samt flotte ord i form af: "Wow! Det her er så vanvittigt dragende!".AZTEK

De blev dannet i nordjylland i 1015 med en fælles interesse for den eksperimentale rockgenre. Deres lyd beskrives bedst som harmonisk eksperimental, fuld af kontraster og kraftfuldt. Benjamin vestergaards grandiøse og intense vokal tilføjer en farverig smag til det melankolske reverb-soaked alt rock.
Tidligere har de været mere inspirerede at hård rock og selvom det stadig kan mærkes i deres nye musik, så har de langsomt bevæget sig mere over i indie rock lyden.