Saturday the 19th of October 2019 / kl 20:00 / entre 60 DKK
GFD Collective Showcase
Facebook Event
Pre-sale ticket

GFD Collective Showcase Night
7 kunstnere. 3 lande. 1 aften.

Oplev et helt unikt line up bestående af grønlandske, færøske og danske kunstnere indenfor rap, r’n’b, pop og elektronisk musik. De samles i Aalborg i uge 42 for at skrive ny nordatlantisk musik under navnet GFD Collective; et musikprojekt der i 2020 vil munde ud i en albumudgivelse og en turné i alle tre lande.

Du inviteres til en aften der bliver kulminationen af deres ophold i byen - hvor de hver spiller en 20 minutters koncert med deres egen musik, i eget navn. Vi lover fantastisk stemning og fantastisk musik. Don’t miss out!

Fra Grønland //
Da Bartali Crew (elektronisk)
Jens Kleist (rap)

Fra Færøerne //
Silvurdrongur (rap/spoken word)

Jasmin Mote (pop)
Karl Andrias Stóra
Per Ingvaldur Højgaard Petersen

Fra Danmark //
Fjer (r’n’b)
Banditte (rap)
Vibeke Falden (elektronisk/pop)

Om GFD Collective

GFD står for Grønland, Færøerne og Danmark. GFD Collective er navnet.
For første gang nogensinde laver vi en musikproduktionscamp, et albumprojekt og en tour mellem disse tre Nordatlantiske lande - på egne modersmål. Dette er aldrig sket før. Meningen er at sætte fokus på alle de fantastiske lokale talenter der er indenfor rap, R’n’B og elektronisk musik i Grønland, Færøerne og Danmark.

Vi sætter et hold sammen af kunstnere som mødes til en fem dages musikproduktions- og skrivecamp i oktober 2019, som vil munde ud i et færdigt album med en frisk lyd skabt af ungdommen anno 2019.

Efter albummet er lavet færdigt, tager vi på tour i foråret 2020, hvor vi rammer alle tre lande (og potentielt flere) og spreder musikkens og budskabets bølger. For dette er ikke blot et album - det er det første skridt mod at integrere kulturer, og skabe ny historie for en ny generation. GFD Collective giver hver enkelt kunstner mulighed for at fortælle sin egen historie, med sine egne ord, på sit eget sprog.