Friday the 8th of November 2019 / kl 20:00 / GRATIS entre
WOLFF release
WOLFF (local)
Mikkel Senior og Peligro (local)
YNGEVSIN (local)
Devious (local)

Facebook Event

Wolff
Første gang WOLFF stod på en scene var i 2014, da han kvalificerede sig til Dan- marksmesterskaberne i Poetry Slam. Siden er spoken word blevet skiftet ud med hip hop, men baggrunden i poetry slam fornemmer man tydeligt.
For i et uforudsigeligt hip hop-univers med både trap-elementer og jazzsamples leverer WOLFF lyrik med en dybde, der er sjælden for genren. Teksterne er et virvar af indtryk. Hverdagen betragtes med sanselighed imens store temaer som død og krælighed beskrives med en næsten symptomatisk kynisme. Indtryk flyder sammen, narrativer brydes op og grænser som mellem smukt og grimt udviskes.
I 2016 udgav WOLFF sin debut EP ”kom lad os dulme vores nerver lidt”, der blev yderst godt modtaget i medier som GAFFA og bands of tomorrow. Urbanmagasinet SORTMAELK skrev i deres anmeldelse af EP ́en:
“WOLFF åbner op for et indblik i et undergrundsmiljø, man sjældent bliver konfronte- ret med og minder os om, at hip hop ikke har nogle grænser, for hvad eller hvem.”

Siden har WOLFF samarbejdet med forskellige kunstnere som KÅ, FLEMMING og Malid som allerede har givet WOLFF airplay på p3.
På den nye plade ’til en som findes’, der er skabt i samarbejde med 8 forskellige pro- ducere, beviser WOLFF endeligt, at han netop kan skabe et hip hop-univers, der ikke har grænser, for hvad eller hvem.


Entre: Gratis