Wednesday the 18th of December 2019 / kl 20:00 / GRATIS entre
Kunstfilm på 1000fryd: Ana Pavlovic og Vladimir Tomic
Facebook Event

Sæt julen på pause og få en unik kunstoplevelse i 1000fryds biograf, onsdag d. 18 december kl. 20. I samarbejde med den legendariske kulturinstitution 1000Fryd, viser Kunsthal NORD to videoværker fra den aktuelle udstilling HAVE A GOOD LIFE, på det store lærred.

Publikum kan opleve fællesværket "A Leap in the Dark" (2019) af Ana Pavlovic og Vladimir Tomic og "Uden titel" (2019) af Vladimir Tomic.

Kunstnerne Ana Pavlovic og Vladimir Tomic, siger selv om deres praksis: "Vi laver værker om krig, om flugt, om det at migrere, om tvungen migration og i den forbindelse er det nok afgørende at afklare: Hvad er migration for os? Migration er ikke bare en flytning fra ét sted til et andet. Jeg tænker, det er en livslang oplevelse, som nogle gange også strækker sig over flere generationer."

Aktuelle og potente begreber som fremmedgørelse, kultur, savn og længsel skaber et tydeligt politisk afsæt og samtidig stærk almenmenneskelig relevans i Ana og Vladimirs praksis. Kunstnernes værker stiller store spørgsmål af eksistentiel karakter og lader beskueren undres i værkernes selskab. Hvem er jeg i forhold til de andre? Kan man tilhøre to kulturer på én gang, eller er man fremmedgjort fra begge? Hvor er min plads i verden?

Læg handling bag din undren og bliv klogere på dig selv og samtidskunsten, når vi rykker kunsten ud af kunsthal NORD og ind på 1000Fryd d. 18 december.

Hvis du har alt for travlt med veganerpostej og rødkål til overhovedet at tænke på samtidskunst og migrationsproblematikker, kan du altid slå vejen forbi Kunsthal NORD og opleve værkerne i deres naturlige habitat. Vi har åbent: tirsdag-fredag kl. 11-17 og lørdag kl. 11-15. Gratis entré.