Friday the 24th of January 2020 / kl 20:00 / GRATIS entre
Danois Release Party
Henning Hund og Makvaerk (local)
Out of Bounds (local)

Facebook Event

DANOIS

Gruppen, som består af Makvaerk og Henning Hund, opstod på et snusket værtshus i Aalborg, hvor de to rappere første gang opdagede en fælles passion for støvede samples og lyriske super-powers. Makvaerks produktioner er dybt præget af hans baggrund som lyddesigner inden for animationsfilm og videospil, hvilket bringer det storladne og teatralske til både musikken og tekstuniverset. Henning Hund til gengæld har ekvilibristisk kastet sig ud i et utal af hip hop projekter i den nordjyske undergrund og bringer den nerve og autenticitet, der skal foreligge i enhver relevant produktion. Tilsammen danner disse to stemmer grundlag for et tekstunivers, som breder sig over et hav af forskellige tematikker, og er ikke begrænset eller komprimeret til en enkelt idé eller tanke. Abstrakt til konkret, fiktion til virkelighed, seriøs til humoristisk - DANOIS inddrager elementer fra det hele og leverer det med nuancer af selvironi og karisma.

Gruppens første udspil - EP’en “SKUMRING I HEGNET”
Udkommer d. 24. Januar på samtlige store streamingtjenester.

Link til EP'ens første udspil "SORT SKÆRM":OUT OF BOUNDS

Out Of Bounds er en punkrock-trio fra Nordjylland, som startede med at spille sammen i efteråret 2016. Lyden varierer mellem straight-forward knald på til mere dvælende og detaljerede stykker. Inspirationen kommer bl.a. fra bands som: Pennywise, Defeater, Bigwig, La Dispute, Propagandhi. Selvom bandet er forholdsvist nye på den danske punk scene, har de haft diverse supportjobs, hvor bandet har varmet op for b.la. Comeback Kid, The Dwarves og Total Chaos.
Bandet udgav deres debut EP ’’Eat, Sleep and Greed’’ i februar 2019 igennem b.la. 5feetUnderRecords (DK) og Entes Anomicos (DE).