Friday the 27th of March 2020 / kl 20:00 / GRATIS entre
***CANCELLED***
Mørk release party
Mørk (local)
Ari Arelius (ISL)

Cancelled because of Corona:
Following the guidelines put forward by state and municipality, 1000Fryd will enter into a complete shutdown from now until and including March 29th. All activities, internal and external, will be put on hold during this period.
Stay safe and see you on the other side.
Love,
the activist group

Facebook Event

Entre: Gratis

MØRK

MØRK lever i et grænseland mellem Minds, Carl Emil, og Tove Ditlevsen. De tør sætte noget på spil, i sange om hverdagstragedier, og om at bryde egoets begrænsninger. Nerven slår gnister mellem tekst og musik, og intensitet gennemstrømmer stilhed og støj. Trygt, varmt, og urokkeligt holder MØRK rummet i kompromisløs ærlighed. Fordi dét er vejen ud af mørket og ind i en dybere kærlighed.

MØRK er forsanger Anders, guitarist Asbjørn, bassist Sebastian, og trommeslager Aske. I 2018 gik bandet under jorden med en mission om først at komme op igen med en ny lyd, og et nyt repertoire af sange på dansk. Energiske trommegrooves, pulserende baslinjer, og store guitarflader, kendetegner den nye lyd, hvor melodien og teksten er i fokus. Ambitionerne er steget i teksterne hvor Anders' eget liv er skrevet ind i sangene, og hvor budskabet om den kompromisløse sårbarhed og ærlighed er omdrejningspunktet.

I sommeren 2018 spillede bandet deres største koncerter hidtil. Opvarmning for Dizzy Mizz Lizzy, Mads Langer, SAVEUS, og Carl Emil Petersen er blandt bandets højdepunkter. I 2016 var bandet på Europatur og besøgte spillesteder i bla. Berlin, Paris, Amsterdam, Vien, Malmø, og Hamborg. Nu er bandet klar til at erobre den danske scene med ny musik, og en klar mission om at favne publikum på landets spillesteder.ARI ARELIUS

Ari Árelius er en musiker fra Reykjavik på Island, hvis musik bliver beskrevet som alternativ pop, rock eller indie jazz og har stor inspiration fra blandt andet King Krule, Marvin Gaye og Air. Han udgav sin første EP Emperor Nothing i August 2018.