Friday the 9th of October 2020 / kl 20:00 / entre 66 DKK
Asger Techau (DK)
Sundays (DK)

Facebook Event
Pre-sale ticket

Only 10x3 tickets available. Please read description in the ticket link!!

ASGER TECHAU

Efter mere end 20 år som en fjerdedel,
af et af landets mest anerkendte rockbands, Kashmir, dukkede Asger Techau op som solist i 2016 med udgivelsen af sit debutalbum 'Phonetics'.
Her viste Techau sig at være en solid sangskriver, med et godt øre for melodisk guitarpop, med et stærkt personligt præg. Debutalbummet fik ros i markante medier og sendte Asger Techau rundt på de danske koncertscener. 'Phonetics' blev efterfulgt i 2018 af de to EP'er 'Waves' og 'Time', hvor Techau udvidede sin musikalske palet og sit udtryk som sangskriver.
Denne udvikling nåede sin for eløbige kulmination med albummet 'Descendence', fra 2019.
Den første single 'Trash It' opnåede solidt airplay på P6 Beat.
Techau arbejder netop nu på et nyt album, som kommer i foråret 2021.SUNDAYS

Den danske folk-popgruppe SUNDAYS, med sangskriver Magnus Jacobsen i front, har siden deres debut-EP i 2017 kombineret singer/songwriter-genrens intimitet og indlevelse med indiepoppens brede penselstrøg. Både på scenen og med albummet
‘WIACA’ (2019), har SUNDAYS vundet publikum med en kombination af tilgængelighed, nerve og spilleglæde.
Med koncerter i Norge, Canada og Tyskland i bagagen vender SUNDAYS i efteråret 2020 tilbage til de danske spillesteder med ny energi. Som liveband bringer SUNDAYS nærvær og åbenhed med sig på scenen, og engagerer sit publikum med en smittende dynamisk levering af de stærke og personlige sange og fængende melodier.