Friday the 23rd of October 2020 / kl 15:00 / entre 60 DKK
Stöj Snak Release Party:
Life, Death and Everything in Between
3 x shows

Facebook Event
Pre-sale ticket

STÖJ SNAK

Stöj Snak Releaseshow og Gratis Plade.

***NOTE***
Til koncerten er rummet delt op i kvadrater med behørig afstand til hinanden og med tilhørende borde, der hver har tre siddepladser. Billetter til koncerten købes i bundter til 180 kr. for tre personer, så man kun sidder sammen med dem, man følges med.
Køb billet til koncerten 15:00, 18:00 eller 21:00. Alle billetter skal være købt senest torsdag ved midnat.
*** - ***

D. 23. oktober udgiver den Aalborgensiske screamersongwriter-kvartet STÖJ SNAK sit længe ventede andet album. Dette bliver fejret med allerhædeligste manér, når den hæderkronede skriger-skjald med tilhørende gøgler-entourage indtager 1000Fryd med følelserne uden på tøjet, rå mængder vaskebræt og frem for alt uhæmmet festivitas.
Så støv party-hatten af, spænd og kom afsted!

Der er lagt i ovnen til en krasbørstig koncert med Stöj Snak selv, der med en molotov cocktail af indignation, ondt i halsen og melodisk overskud vil fylde 1000Fryds ydmyge lokaler med tyk dunst af oprør og idealistisk tro på en bedre fremtid. Lige dele Dylan, Dissing og Napalm Death kogt ned til en folkpunk-sovs leveret med nerve og melodisk overskud - komplet med akustisk guitar, vaskebræt, kontrabas og stage diving - der vil ryste stemningen så grundigt og fuldstændigt, at du aldrig får brug for at tage bukser på igen.

Som om det ikke var nok, kan du få Stöj Snaks nye plade som en del af entréen (enten på vinyl, CD, download eller kassettebånd), så du har noget at tage med hjem. !! HELT GRATIS !! (…hvis man ser bort fra entréen, naturligvis).

Alt i alt en aften hvor intet superlativ virker dækkende, og som utvivlsomt vil gå ned i historiebøgerne som legendarisk! Vel mødt!