Saturday the 24th of October 2020 / kl 21:30 / entre 60 DKK
Katla (DK)
***EXTRA SHOW***

EXTRA SHOW!!

Facebook Event
Pre-sale ticket

Only 10x3 tickets available. Please read description in the ticket link!!

KRIGSHUNGER TOUR 2020

I forbindelse med udgivelsen af de to kapitler til Warmongering Luciferians, kan Katla nu præsentere Krigshunger tour 2020
Efter et travlt passeret år i 2019 og mangel på samme i 2020, bliver det i efterårets indtræden med stor glæde at kunne indtage scenen igen for den jysk-sjællandske trio.
Katla spiller nådesløs black doom, der knuser og hærger, ødelægger og smadrer. Tunge trommer, skrigende og brølende vokaler, hissende guitarer med overflod af fuzz og distortion. Der inviterestil hedensksataniske messer og en aktiv kamp mod religionernes opstanden.
Der er et klart budskab i den nye udgivelse angående den nye drejning Katla har taget

Krigen ertotal. Numrene er blevet kortere, lyden sortere, vokalerne vildere og trommerne tungere. Der er absolut ingen kompromisser med Warmongering Luciferians. Hvis du ønsker en aften i selskab med hyldester til de underjordiske, sataniske budskaber, store smil og kærlighed, så ses vi til Katla.
Warmongering Luciferians er indspillet hos Peter Hove i Infinite White Studios, mixet af Simon Sonne Andersen i Full Moon Studios og mastereret af Brian Mørk.
Stor tak til alle involverede i processerne og skabelsen af denne plade.