Friday the 24th of September 2021 / kl 20:00 / entre 50 DKK
Natskygge (DK)
Aander (local)

Facebook Event
Pre-sale ticket

NATSKYGGE

Albummet er optaget live i studie for at indfange den unikke patinerede stemning fra de tidlige 70’ere. En slæbende langsom og tung fornemmelse gennemsyrer musikken, og vil få dig til at tro du er vidne til tilstedeværelsen af et rumskib fra en fjern og fremmed planet.
Lyden af albummet er et frisk pust, hvor originalitet er i fokus. Samtidig skabes der forbindelse til den musik som var allestedsnærværende for flere årtier siden. Albummet lyder i høj grad som sit eget, og fremmaner en tung tåge af havgus blæst fra fjerne verdener, klar til at tage lytteren med til nye, uudforskede territorier.
INFLYDELSER: Vi elsker musik. Især den der roterer på pladespilleren eller den håndholdte man oplever fra scenekanten. Alt fra hippie stemningerne i Love’s Forever Change-album fra 1967 til de tunge uendelige stonerrock riffs som Sleep præsterer så godt. Nogle af vores største influenter er vel nok: Black Sabbath, Roky Erickson og Baby Woodrose.
BAND: Natskygge tager en årtier lang tur tilbage i tiden, og en tur et årti frem, og formår dette i samme åndedrag. Kan det overhovedet lade sig gøre? Natskygge spiller hippie-space-doom-rock, med en særegen retro og analog live lyd over sig. Hvis du er på udkig efter en forfriskende rock-lyd med retro atmosfæriske elementer, bør du give Natskygge et lyt.AANDER

Aander levere support tjansen til Natskygge. Indie rock med tvist af surf og andre lækre støjende elementer!