Saturday the 15th of January 2022 / kl 20:00 / entre 50 DKK
KORMA Showcase | feat:
Mesmeriah (local)
Aander (local)
Ræst (local/FRO)
Right Funk (local)


Facebook Event
Pre-sale ticket

1000Fryd lægger gulv til fire fantastiske bands udvalgt af KORMA.
Støt den lokale undergrund før København napper dem allesammen!
Eller støt dem så hårdt at de bliver boende i Aalborg!
En flad Vejgaard-dollar i entré!

MESMERIAH:
Mesmeriah er et sexet, energisk støjet rockband, med et ekstravagant visuelt udtryk, hvor en performance der udforsker grænser er i fokus. Projektet er forholdsvis nyopstartet, med base i Aalborg, og består af de fire medlemmer:
Tobias Gaub på trommer, Anders Visby på bas, Hjalmar Krüger på strengene og Caroline Frandsen på leadvokaler.
Mesmeriah skriver primært rock. Musikken skrives kollektivt, med en legende, intuitiv tilgang. En tilgang som bandets dronninger, Caroline og Hjalmar derefter i høj grad bringer med sig på scenen. Dette bliver i særdeleshed understøttet af bandets skelet, bund og brains, Anders og Gaub, der i et genialt sammenspil på bas og trommer, leger med rytmer og alle damernes hjerter.
Kaos og kontrast beskriver både musikkens univers, men også det performative som de tre frontpersoner skaber. Vokalerne er inderlige, teksterne lumre, guitarlyden velovervejet, og medlemmerne svedige. Identitetskrise og underboobsweat har aldrig nogensinde været så sexet før. Fang Mesmeriah før de fanger dig.

AANDER:
Med deres æstetisk distinktive instrumenter, deres forskelligartede musiske præferencer og nære venskab, fremkalder Aander en sonisk ånd, som vækker genklang i indierockens atmosfære, krautrockens autobahn, surfmusikkens rungende lydbølger, sydstaternes deltaer og den alternative, larmende støjsfære. Og de spiller højt.
Lyrikken er engelsksproget. Tekstuniverset udspringer af eksistentiel og almenkritisk bevidstgørelse; formidlingen kanaliseres gennem skæve harmonier og fængende melodier, som løsriver sig fra den instrumentale melodi og ind imellem betræder spoken word-territoriet.
Aanders frontmænd og strengebataljon udgøres af Andreas på vokal og semiakustisk sekstrenget, Magnus på vokal og sin 12-strengede elguitar og Nikolaj med sin ottestrengede lap steel. Sammen leverer de alt fra skærende, svævende og rumklingende melodier til råbende, kløvende og næveknyttende akkordprogressioner. De 26 strenge tæmmes af den kontante rytmegruppe — trommeslager Steffen og bassist Jesper — som bestemmer, hvornår én guitar spiller — og hvornår alle spiller samtidigt.
Musikkens udvikling er konstant. Koncerterne er aldrig ens. Bandet tjener altid sit formål: At gøre enhver koncert unik og samtidig bevare det høje energiniveau.

RÆST:
Ræst er et dansk/færøsk funk noise band bosat i Aalborg. Bandets oprindelse udsprang fra en fællesinteresse i jazz, funk og dødsmetal, som skulle vise sig at harmonere med brugen af elementer fra avantgarde- og noise-scenen. Ordet ræst kommer fra det færøske køkken, som i dets navn understreger det fermenterede take Ræst har på den traditionelle genrekonvention.

RIGHT FUNK:
Right Funk er en nytænkende fusion af musik, comedy og historie fortælling. Sammen har duoen skabt et helt universe med indflydelse fra 90’ernes boom bap til moderne trap beats. Du bliver aldrig træt af Right Funks genkendelige stil og flow, og du kommer ikke til at forvente de drejninger der bliver foretaget når Right Funk kommer igang. Hold fast!