Saturday the 24th of September 2022 / kl 20:00 / entre 60 DKK
Kanonenfieber (DE)
Uburen (NO)


Facebook Event
Pre-sale ticket

KANONFIEBER

"Krig mod Frankrig! Krig mod England, krig mod Rusland! Krig mod Tyskland! Krig mod verden!"
Efter jubel fra millioner som for længst døde, vandrer fem ansigtsløse mænd tilbage til slagmarkernes menneskemøller for at rapportere om døden og ødelæggelsen af ​​de uhørte. Det stinker af salpeter, ammoniak, forrådnelse og fortvivlelse, når lytteren bliver grebet af kanonfeber, og blodmarkernes forsvundne historier fremsiges i beskidt Blackened Death.
"Når de stumme massers jubel lyder, og den anden rytter bruger sin le, vil der ikke være nogen pragt, ingen herlighed, ingen sejr. Kun nederlagets vanvid er tilbage."
Grundlagt som et enkeltmandsprojekt i Bamberg og støbt af stål og bly, vil Kanonenfieber nu også erobre live-scenerne efter deres fantastiske debut "Menschenmühle".
Med et unikt koncept, fjernt fra forherligelsen af ​​krig og industrialiseret døende, går bandet ind i arkiverne for sangene og ind i forlængst glemt korrespondance mellem krigere og hjemland for at give et ansigt tilbage til den navnløse rædsel.
Hver sang er lyrisk baseret på virkelige historier og har fået et personligt præg for at bringe vanviddet til live.
Fokus er på individuelle skæbner fra bandets personlige miljø og er meget mere end en bearbejdning af gyseren, historierne er repræsentative for millioner af ofre i de kolde skyttegrave, dybe vand og høj luft i de utallige træfninger.
"Når dyret går omkring, vil det ikke kende noget rigtigt og forkert, ingen Gud og land, kun nådesløst raseri og ødelæggelse."UBUREN

Med en ideologi om at genoplive vikingefolkloren med en seriøs lyd og fokus på de mørkere og melankolske dele. Musikken er voldsom og barsk, men er fuld af underliggende melodier, der tilføjer en ægte majestætisk og monumental følelse. Med en bred vifte af vokalskrig, knurren til talte ord og rent råb.