Saturday the 3rd of August 2019 / kl 16:00 / GRATIS entre
Resort Art Room
Facebook Event

Kattesundet 10, 9000 Aalborg

Velkommen til gruppeudstillingen Resort!

Fernisering: Lørdag d. 3. august kl. 18:30 - 21
Åben: 04/07 - 05/07 2019 kl. 14 - 16

Inga Gerner Nielsen, Kamilla Mez, Jesper Olsen, Morten Poulsen, Rikke Ehlers Nilsson, Sara Arenfeldt og Mille Holtegaard er 7 udøvende kunstnere der har mødt hinanden omkring Limfjorden. Big Shark har med gruppeudstillingen Resort inviteret dem til at udstille sammen for at skabe nye spændende forbindelser mellem dem og i kunsten.

Resort er den sidste af to gruppeudstillinger arrangeret af Big Shark henover sommeren 2019, den første udstilling Thrills blev afholdt i en privat lejlighed i Aalborg Centrum, her blev kunstnerne inviteret til at tage udgangspunkt i udstillingsrammen ved at kigger nærmere på det private rum, for på forskellig vis, at undersøge det nære og personlige.

Med afsæt i værkerne der blev udstillet på Thrills, gives der i udstillingen Resort, mulighed for implementere et globalt udsyn, der foruden at pege i mangeartede retninger også fortæller noget om et større netværk af information, tanker og ideer. De medvirkende kunstnere har mulighed for at indarbejde forløbet mellem de to ind i værk processen, og på den måde at lade de tonaliteter der kan opstå mellem de forskellige artede rum og kontekster, som værkerne udstilles i, udfolde sig.

Udstillingerne er venligst støttet af UMMK, Aalborg Kommunes Kulturpulje og Art Room 1000Fryd.

Gratis adgang, alle er velkomne!

Info om kunstnere:
Inga Gerner Nielsen (f. 1983) Bor og arbejder i Tversted. Hun arbejder med performance, hun er en del af det miljø af performere, som over en årrække har udviklet den interventionistiske immersive performancekunst i Skandinavien. I 2008 var hun medstifter af performance kollektivet Club de la Faye og i 2010 performance agenturet Fiction Pimps. Hun har en CAND.MAG i Moderne Kultur og Kulturformidling fra København Universitet i 2012. - http://kopenhagen.dk/no_cache/magasin/magazine-single/article/materializing-imagination/ / https://www.instagram.com/ingagerner/

Kamilla Mez (f. 1993) Bor og arbejder i Aalborg. Hun arbejder med video, performance og installation. Hun er uddannet fra Art