Saturday the 31st of August 2019 / kl 20:00 / entre 50 DKK
Dungeon Days (DK)
Fabled Mind (DK)
Blue Rose Down (DK)
Uphill Struggle (DK)


Facebook Event

Pre-sale ticket

Fabled Mind

"Fabled Mind er et punk/rock band bestående af fire gutter med over 10 års erfaring i den danske undergrund. De musikalske referencer trækkes til 90'erne og de tidligere 00'ere, hvor skate/punk-scenen havde sin storhedstid. Sangene emmer af genkendelighed samtidig med at være unikke i spændingsfeltet mellem hardcore punk og pop punk.
Tekstuniverset spænder vidt fra samfundsobservationer, isolation, håb, triste skæbner til hudærlige tekster om mistede venskaber og uvurderlige minder. Fabled Mind udgiver albummet 'Passenger' via Lockjaw Records i efteråret 2019.
Albumtitlen refererer til det dominerende tema på albummet, som er faren for netop at blive en passager i sit eget liv.
Forbered dig på catchy melodier, nerve, energi samt et ansigtssmeltende tempo!"

Uphill Struggle

Vi er et Skate-Punk band fra København, som har spillet sammen siden 2015, og i september 2017 udgave vi vores første EP "Fool's Paradise" på pladeselskabet "Melodic Punk Style", som kan høres her. Pladen er indspillet i vores øvelokale, og vi har selv mixet og mastereret den:

Vi er meget inspireret af bands som NOFX, Pennywise, Bad Religion, Satanic Surfers, Millencolin, Adhesive, No Fun at All, No Use for a Name, Propaghandi, og mange andre 90'er punk grupper. Dog har vi vores egen lyd, og arbejder meget på at holde det originalt.
Youtube link: https://youtu.be/kL-SsVabeo8
Vi er færdig med at indspille vores 2. EP, som vi udgiver snart. Hurtige og melodiske sange om hverdagens problemstillinger - både godt og ondt. Vi har alle 4 masser af koncerterfaring og leverer derfor en super professionel, energisk og sjov forstilling på en scene.

Dungeon Days

"Dungeon Days er et punk band fra København, der så dagens lys tilbage i 2013. De tre mandedrenge spiller hurtige, energiske riffs inspireret af skatepunken fra 90'erne kombineret med quirky og semi-poetiske sangtekster. Sanguniverset breder sig vidt omkring, fra parcelhusfester, druk, skræntende selvtillid, mere druk til pop-kultur referencer. Bandet har spillet rundt omkring på diverse danske scener (Vega, Rust, KB18 m.m) de sidste 3 år og i 2017 udgav de deres roste debut album "Dungeon Days by Dungeon Days". Til efteråret går de i studiet for at indspille ny EP."

Blue Rose Down

"Et kaotiske liv som ung i provinsen, gennemsyret af frustrationer, vrede og bundløst druk, har gennem et årti langsomt opbygget en barrikade overfor de involverede oplevelser og mennesker.
Det er denne barrikade, der nu har fået et navn: Blue Rose Down. Kun bevæbnet med en stortromme, resonator guitar, fuzz-pedal samt bundærlige og selvransagende tekster, står Blue Rose Down klar til at iføre sig jernskjorten og tage dig med på en rejse ind i sit udfordrende sind med sin kontante stodder blues."