Friday the 28th of November 2003 / kl 20:30 / GRATIS entre
Angie Reed (d) + 2Wettt (d) + Frederik (dk/s/uk)
Det er ikke helt Stereo Total, men det er tæt på med endnu et af efterårets mange scoop. Electro-punk fra et ex-stereo total medlem...

Angie Reed er en Italiensk-amerikansk performer som tidligere spillede guitar i Stereo Total inden hun gik solo. Med hendes Barbara Brockhaus Secretary show har hun spillet support for navne som Aaviko, Gonzales og Die Goldene Zitronen. I showet er Angie Reed en sekretær fanget på kedsommelighedens arbejdsmarked, mens hun forestiller sig hvorledes det hele egentlig kunne være. Sangtitlet "I dont do dirty work for you" siger vel alt... Musikalsk befinder vi os tæt op af Stereo Total og lignende eletropunk-godbidder med Groovy Berliner-Mafia-Disco-Hip-Hop-Punk lyd. Så kig ned til en performance elektropunk popkoncert.

Som support ankommer 2Wett, som egentlig bare er et andet navn for 2/3 af det gamle Broost-Krew, som spillede sammen med Atom & His Package i maj til et brag af et show. Melodisk elektronisk performanceshow tilsat lidt syntizeser og cabaret. Sidste gang blev der forsøgt at indoperere en pop-tumor, hvilket mislykkedes. Så hvem ved, hvad der er lagt i ovnen til denne gang.

Og Frederik er noget med en ex-svensker og ex-englænder på henholdvis strenge og tromme...

Skal du se en koncert i efteråret er det nok i aften...