Saturday the 11th of February 2006 / kl 20:30 / GRATIS entre
Honigdieb (d)
Fjernsyn Fjernsyn (dk)

Honigdieb fra det tyske er tilbage. Sidst i huset som akustisk support for Chumbawamba. Nu på egen hånd, seks mand høj og tilsat strøm. Rockende cabaret med sjove finurligheder, udklædning og musikalsk galskab. Alt sammen tilsat violin, fløjte og kontrabas. Og hvem siger at kunstpels ikke kan klæde en mand!!. Lidt udklædning vil vi da ikke blive snydt for.

Med på vognen er danske Fjernsyn Fjernsyn, som sidst spillede på fryd i 2002 til et brag af et show. Fjernsyn Fjernsyn kombinerer jazzet punkrock med fri improvisation, noise og andre skæve elementer. Meget galskab og meget, meget underholdende. Jep, det skal nok blive dejligt.

Pressen sagde om Fjernsyn Fjernsyn:

"Bandet har udspring i fri improvisationsmusik med afstikkere til adskillige genrer. Intens energi fra freejazz kombineres med støj- og avantgarderockens tunge guitarriffs og krydres med meditative takter fra verdensmusikken. Et forfriskende og unikt møde mellem stramme rockkompositioner og improvisationsmusikkens frie former.

Fjernsyn Fjernsyn blev dannet i København i 2001 som en del af det eksperimenterende musikkollektiv "yoyooyoy". Bandet udgav i 2004 albummet "Fjernsyn Fjernsyn", som internetmagasinet Geiger efterfølgende gav følgende skudsmål: "...et vedkommende og meget tiltrængt bud på en fornyelse af den danske jazz- såvel som rockverden".

Husk at kigge lidt på nedenstående hjemmesider for at finde lidt dejlig lyd og måske lidt video.

Ps: Aftenens arrangement er røgfrit fra kl.16