Friday the 31st of March 2006 / kl 18:00 / GRATIS entre
Punk-O-Rama 4
Så er den tilbage!! Festivalen som du troede var død op til flere gange, står nu op af sin dårligt planlagte og fedtede grav. Denne gang med flere udlandske bands, så det bliver sgu nok vildt!!

Så ryst din røv ned på fryd og oplev disse fantastiske bands:

THE CAKES (Tyskland)

Stammer fra Tyskland, nærmere betegnet Elmshorn tæt ved Hamburg (byen som ligger tæt ved Otto Duborg). De spiller skate punk i stil med Lagwagon, men henter vist også lidt inspiration fra deres lillebrødres cd samling. Det er 150 km/t derudaf med tekster om at være ung, drikke og de gode gamle dage . Denne aften vil der tilmed være release party på deres split cd med lokale Mighty Midgets!

SPLINTER (Skotland)

Punk band som holder sig meget i den gamle skole. Old school genren bliver dog mikset en del med lidt nyere punk hvilket kommer til at lyde et sted imellem Oi Polloi, Black Flag og Dead Kennedys. Der er ikke nogen tvivl om kvaliteten når dette band fra Glasgow i Edinburgh fyrer den af. Bandet har delt med scene med store bands som Oi Polloi, Subhumans, Anti-Flag, Mighty Midgets, Conflict og Runnin' Riot. Så du kan forvente dig en punk oplevelse som fra dengang du ikke selv var født.

STARSBURNSTRIPES

The Lobotomies fra den grønne ø, har desværre set sig nødsaget til at aflyse (rygtet vil vide at de istedet dukker op 1. maj). Men frygt ej, istedet vil Startsburnstripes give den gas med noget punk n' roll til dit grimme fjæs.

MIGHTY MIDGETS (lokal)

Bandet som også gæstede fryd ved sidste Punk O Rama er nu tilbage igen. De er ligeså lokale som altid. Og de bliver ved med at have dårlig hud og dårlig mave. Fordi det er deres release party denne aften lover samtlige medlemmer af bandet at de giver den gas. Neo-post-punk vil passe meget godt på bandet som har en 2 ugers Europa tour foran dem til sommer, hvilket dog ikke gør dem gode!

HEADING SOUTH (lidt lokal og lidt Hjørring)

Heading South fra Hjørring/Aalborg spiller melodisk tempofyldt skate-punk. Med en lang række gigs bag sig og to studie-albums, har de gjort sig bemnærket. Heading South er et "publikums-band", og fyrer den fedest af når de kan se at publikum går amok. Med deres hurtige, agressive og melodiøse stil, giver de publikum hvad de er kommet for. Nemlig en hurtig, agressiv og melodiøs stil.

Så mød op til denne super duper aften i selskab med alle dine favorit bands!! Og det er tilmed billigt så der er ingen undskyldning for ikke at komme. Husk dette punk eventyr kan kun opleves på 1000Fryd!