Fredag den 7 april 2017 / kl 21 00 / entre 50 kroner
Psycho Brahe (Thy)
Speed Wanker (Skive)
Möwe (lokal)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

Psycho Brahe er et overvejende dansksproget rockband, der med et finurligt og til tider grænsesøgende tekstunivers er blevet sammenlignet med blandt andre Red Warszava, Primus og Malk de Koijn.

Med råb, udklædninger, høj energi og noget der måske kan beskrives som rock med elementer fra blandt andet punk, polka, hiphop og metal er der fuld fart på liveoplevelsen.

Speed Wanker spiller deres egen tunge og hårde rock, som nogen har kaldt old school metal. Bandet har eksisteret i ca. 8 år og består af Flemming Graversen – bas og sang, Andreas Svane – leadguitar, Steven Carroll – trommer og Jan Haubo – guitar og kor. De har spillet sammen i kopibandet Instant Mash i ca. 10 år, inden de begyndte at skrive, komponere og spille deres egen musik. I november 2013 var de i Jailhouse Studios i Horsens for at indspille 4 demonumre, (der kan findes i området Lyd) hvilket var et vigtigt skridt for et af bandets målsætninger om at indspille et helt album.

Möwe er et band fra Aalborg, der spiller en blanding af lidt metal, lidt rock, lidt punk, og en smule tysk schalger-musik! Vi er fem tilfældige personer, som elsker at fyre den af på en scene, i en baghave, eller hvad der ellers bliver budt!kalender

Arkiv