Fredag den 10 november 2017 / kl 20 00 / entre 60 kroner
The Love Coffin (KBH)
Cosmic Waves (KBH)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

THE LOVE COFFIN

Med københavnske The Love Coffin har dansk rockmusik fået bid og vildskab. Fem unge mænd, som mener musikken med brændende alvor og udtrykker det med blodbrusende intensitet.

Kvintettens lyd emmer af både ekspressiv desperation og musikalsk alsidighed.

I et indtagende lydbillede får støjende & twangede guitarer og buldrende trommer klædeligt modspil af energisk akustisk rytmeguitar og forsanger Jonathan Magnussens affekterede vokal spændfyldt med personlighed og karakter.

Udtrykket er klart defineret og fans af postpunk-bands som The Gun Club og The Birthday Party vil nikke genkendende.

The Love Coffin leverede en fantastisk koncert på dette års Roskilde Festival, hvor de fik 6/6 stjerner og lukkede dermed Rising-scenen med manér. Udover Roskilde Festival har bandet også optrådt på markante festivaler som Liverpool Psych Fest, Get Mad (Spanien), Creepy Teepee (Tjekkiet) og Discipline Festival (Frankrig).

COSMIC WAVES

Cosmic Waves er et shoegaze/post-punkband med base i København. Som navnet antyder, er lyden mørk, energisk, potent og til tider bragende noisy, mens kompositionerne er stramme og simple, melodierne fængende og lyrikken dyster.

De fire bandmedlemmer, der er af estisk, finsk, luxembourgsk og dansk afstamning, forsvandt i vinteren 2016 ned i en bunker på Nørrebro, og kom op med en god håndfuld numre, som de i foråret 2017 indspillede til en EP. I dets korte levetid har bandet herudover bl.a. lagt musik til The Insomnia Projects modefilm 'Life of the Party' og spillet koncerter i både København og resten af Danmark.

Bandet udmærker sig især ved deres energifyldte liveoptræden der både er drømmende-dystopisk og upfront aggressivt.

Cosmic Waves udgøres af Martin Herskind på guitar, Lisbet Randefelt på vokal og guitar, Lasse Schiøtt på trommer og Mia Skjold Henriksen på bas.kalender

Arkiv