Lørdag den 21 oktober 2017 / kl 20 00 / entre 50 kroner
Benefit show #3
Mash Up Show
Souvenirs (Suldrup)
Bestial Vomit (Peru)
Cloudwalk (lokal)
Aztek (Aalborg/Aarhus)
Rebel Roots After Party

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

Third benefit show - this time at 1000Fryd AND this time a complete mash up of cool bands, to showcase the diviersity of bands playing at 1000Fryd.

THE BANDS:

Souvenirs

Bestial Vomit

+ 2 TBA

Rebel Roots After Party

SOUVENIRS

Sofie Bonde sang og guitar Nils Torp guitar.

Souvenirs slog igennem i 1994 med sange som “Han tog et nattog”, og “I et sommerhus”. Senere kommer kæmpehitsene: “Jeg troed’ du var hos Mikael”, og “Jeg hader Susanne”.

Souvenirs har udgivet en lang række albums,- den nyeste, TANGOPARTNER, udkom i foråret ’16.

Nils Torp var ydermere med i det legendariske band KLICHÈ.

Sofie Bonde er kendt for sin lyse, karismatiske stemme, og med Nils Torps overraskende guitarspil tager musikken konstant nye drejninger.

Med udgangspunkt i landsbyen Suldrup i Himmerland har gruppen formået at gøre sig til talsmænd for livet i provinsen, - i lun og underspillet solidaritet med såkaldt almindelige danskere - der jo sjældent er så almindelige endda.

BESTIAL VOMIT

Black metal from Peru

CLOUDWALK

Cloudwalk er en nystartet shoegaze / post-punk kvartet, der kort efter sin dannelse i foråret allerede har gjort sig bemærket. Medier som P6 Beat og Karrierekanonen har allerede vist deres anerkendelse for det unge band, hvilket resulterede i en forside på talentkonkurrencens hjemmeside.

Herudover er der blevet spillet som support for internationale The Holydrug Couple og udgivet den nye single "Kindred Spirits". Netop nu spiller Cloudwalk også som support på dele af The Rumour Said Fires danmarksturné.

AZTEK

Aztek er et upcomming rockband fra Aalborg/Århus, der søger en storslået, og Massiv lyd, fyldt med krads, bomber og skrig. Musikken kan beskrives som dramatisk, filmisk indie rock, der selvom harmonikken ofte er umiddelbart kompliceret, altid har den gode melodi og vokalen i fokus. Med en fælles kærlighed for kunstere som Radiohead, Nick Cave, Pink Floyd, Timber TImbre forsøger vi at skabe et rummeligt og tidsløst lydbillede. Uden at lyde alt for prætentiøse synes jeg man kan sige følgende om vores visioner: Vi ser os selv som et modsvar til musikkens fastfood, "jeg har ikke sovet i 12 måneder lyrik". På scenen forsøger vi at svede så meget som muligt.

AFTER PARTY WITH REBEL ROOTS from 00.00

As usual there will be roots and dub music all night long exclusively in vinyl. Come and join us in a night of conscious lyrics and heavy weight music. Make it a date and don't be late. Every tune matters.

MORE BANDS TBA!!

Go support our place!

HEREkalender

Arkiv