Saturday the 31st of March 2018 / kl 21:00 / entre 50 DKK
Virgin Suicide (CPH)
Tunnelvision (local)

***NYT SHOW*** Tidligere købte billetter kan ikke bruges!!

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

VIRGIN SUICIDE

Virgin Suicide er netop nu ved at lægge sidste hånd på mix af deres 2. album, der udkommer i september ’17. I den forbindelse drager den alternative rock-kvintet på landevejen og spiller 9 shows i Danmark.

Siden debutudgivelsen ’Virgin Suicide’ har bandet spillet et hav af koncerter, samt udgivet dobbeltsinglen ’Around The Sun / Arabs’, såvel som singlerne ’Twistor Space’ og ’You Hate The Way I Feel’, som har haft et flot liv på både dansk og engelsk radio, såvel som på spillesteder og festivaler. Nu har de indspillet 10 helt nye til albummet ”Forever Trouble”, og nye sider af bandet toner frem på de nye sange.

2015 the band released a split 7" with US band Mos Generator and hit the road again -smashing their grungy fuzzy tunes at festivals and clubshows. 2016 the band released their second longplayer "Boring Nation" and is also 2017 back with a bunch of raw new material!

Den janglede og lyse guitar-pop, som er gruppens særkende, bliver på de nye indspilninger kontrasteret af et mere dystert og dramatisk udtryk. Virgin Suicide betegner selv den nye lyd som 'dark romantic' og nævner shoegaze-pionerer som My Bloody Valentine og Slowdive samt Suede-albummet 'Dog Man Star' blandt inspirationskilderne.

"Vores lyd har fået mere pondus og højt til loftet, og vi bruger væsentligt mere distortion og flere guitarlag på det nye album. Det bliver fedt at forene de elementer med vores gamle sange på turnéen. Vi spiller ingen koncerter i Danmark henover sommeren, så vi er mere end tændte og kan næsten ikke vente på at det bliver efterår.« lyder det fra forsanger og guitarist Martin Grønne.

På livefronten har Virgin Suicide gjort sig positivt bemærket med en række showcases i England og prominente festivaljobs, hvoraf koncerten på Roskilde Festival 2016 i en 5-stjernet anmeldelse i Soundvenue, blev omtalt som ”et gennemkitschet nostalgitrip, der qua drengenes rendyrkede spilleglæde var en udelt fornøjelse”.

I juli 2017 drager gruppen på turné i Kina, hvor de bl.a. skal spille på en af Kinas største festivaler ’Midi Festival’, så det er et både berejst og sammenspillet band, som i efteråret lægger vejen forbi en række danske byer og spillesteder - med et nyt album i bagagen.

Band:

Martin Grønne: vokal, guitar & synth

Terkel Røjle: guitar & kor

Simon Thoft Jensen: trommer & kor

Kristian Schøtt Kyvsgaard: bas

Jeppe Østergaard: synthesizer

Online ressourcer:

Facebook:

https://www.facebook.com/virginsuicde

YouTube:

TUNNELVISION

Bandet Tunnelvision, er en duo, der beskæftiger sig indenfor den poppede, elektroniske verden. Asger Kjær Kristensen og Amalie Dallerup har komponeret sange i 3 år, og deres første EP udkommer i slutningen af maj 2018.

Tunnelvision laver musik henleder lytteren til en ensom aften eller en "walk of shame" morgen, livet derimellem, datidens traumer samt fremtidens forhåbninger. Deres musik leder lytteren mod et nyt emne fra sang til sang. Musikken understøttes med et svævende dog fængende univers, med mange lyde og aggressioner til hverdagens nedture.

Tunnelvision har blandt andet vundet konkurrencer som Band Battle 2016 og M.U.K 2016, som gav dem muligheden for at spille på Skanderborg Festival 16, opvarmet for blandt andet Turboweekend, og spillet på andre mindre festivaler rundt omkring i landet.

"Allerede da den kvindelige forsanger træder ind på scenen, stjæler hun hele rummet. Med både en særdeles stærk presence og vokal sætter bandet barren til højeste niveau. Det var nok godt, de skulle runde aftenen af (...) Alt var lækkert i dette elektroniske band. Lyd, sang, beat og kompositioner. Dem forventer jeg at se og høre meget mere til." - Gaffa (Jan Lambæk Hansen) 8/5 2016