Friday the 2nd of March 2018 / kl 20:00 / entre 50 DKK
Demon Head (CPH)
Holy Dragon (local)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

DEMON HEAD

Lange kolde vintre og få lysstrejf gav i 2012 liv til Demon Head i København. Lyden af gamle forstærkere, båndoptagelser og rå, dystre kræfter lagde grunden for de første toner der kom til live første gang i 2013.

Siden den spæde start er det hurtigt blevet til en håndfuld udgivelser på bånd og vinyl heriblandt den seneste fuldlængde Thunder on the Fields (The Sign Records). Bandet har spillet heftigt live de seneste år, og efter fem turnéer rundt i Europa på venues og festivaler, heriblandt Muskelrock, Metal Magic og Heavy Days i Doom Town, Void Fest og Kröckbackan samt et afsluttende 2017 show på Loppen (Sankt Hell Festival) går bandet i hi for at indspille nyt musik til det nye år.

Til marts er der linet 3 shows op til en ny udgivelse i foråret og øvrige koncerter i Europa. Demon Head er mørke ryttere og bevæger sig lyrisk og konceptuelt omkring det mørke vi alle befinder os i. Bandet har en helt specifik lyd, men formår, at forny sig i sangskrivningen og finde en endnu mere bevægende og levende lyd – en lyd der især brager igennem når bandet messer og lokker publikum ind i deres univers.

HOLY DRAGON

Nørre Uttrups kolos af en riffmaskine!

De lokale legender er tilbage! Holy Dragon spiller god gedigen "no bullshit"-rock, med inspiirationer fra støvet blues. Bandet har udgivet en EP og har en fuldlængde under opsejling. Demon Head og Holy Dragon har før slået pjalterne sammen på 1000FRYDS scene, og den aften bliver sent glemt...