Saturday den 6 January 2018 / kl 20 00 / entre 50 kroner
Urbanfolk (local)
Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

URBANFOLK

Succesen fra den første koncert 2017 gentager vi med Urbanfolk, som denne gang får lov til at brede sig over hele koncertaftenen. Der skulle være garanti for endnu en hyggelig gammel-røvhul-aften i selskab med de gamle drenge, der fra sidst i 80’erne helt indtil i dag har optrådt i varierende sammensætninger som A Bunch of Lonesome Heroes, Bats in the Belfry, Delvis Stollös og mange flere. Der er mange 1000fryd-associationer samlet på scenen denne aften. Stilen er mere blandet end så meget andet. Der er folk-elementer, popmelodier med et anstrøg eller i det mindste odeur af punk. Vi tænker også svensk visetradition. Men det hele er jo bare rock, venner.

Der er siden sidst blevet skrevet nye numre, der er vistnok, og hvis guderne vil, nogle nye indspilninger på vej ud fra Urbanfolk. Mens vi venter, er det værd at se bandet der, hvor det fungerer allerbedst... På scenen her i Kattesundet.

Til denne koncert går rygterne på, at der vil komme fint gæstebesøg på scenen med endnu flere referencer tilbage igennem 1000fryds historie. Så i kan roligt glæde jer til en speciel, til tider melankolsk, nostalgisk og frem for alt stemningsfyldt aften – ligesom det var i januar 2017. En tradition er begyndt...