Saturday the 14th of April 2018 / kl 11:00 / entre 75 DKK
Dirty Old Town II
Folk Festival

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

2nd edition of the Dirty Old Town Festival!

7 bands - option of lunch and dinner. 2 ticket options!

BANDS:

BREMER/McCOY

ALMUNE

SUNDAYS

HJALTE ROSS

DEVIL'S TINY CHAINS

NISS STRICKER

BRUUN HUND

BREMER/McCOY

Jonathan Bremer og Morten McCoy har kendt hinanden siden 6-årsalderen og det er deres symbiotiske sammenspil som danner fundamentet for udgivelsen.

Forsvinder består af 11 original-kompositioner med titler som Gaia og I Eet. Desuden rummer udgivelsen et enkelt covernummer, nemlig André 3000 (OutKast)’s smukke She’s Alive.

Bremer/McCoy har længe været fascineret af den varme lyd man får af at arbejde analogt med spolebånd. Pladen er derfor holdt helt analog fra optagelse til tryk. Den digitale udgivelse er digitaliseret direkte fra master-båndene.

Forsvinder udkommer på Raske Penges pladeselskab Raske Plader.

SUNDAYS

SUNDAYS is a new spark from the Danish underground scene, centering North Jutlandic Magnus Jacobsen on vocals and guitar. His voice might be recognizable from the modern rock quartet, Dance With Dirt, but in the form of SUNDAYS, Magnus is something else entirely.

In a simple, pastoral sound with elements of folk, hymns and pop, SUNDAYS draws a natural line between their Scandinavian roots - to the contemporary folkscene of especially the US and Britain.

Intensity, melody and nerve are the keystones which manifests in the young songwriters universe, and with a live setup involving vast amounts of backing harmonics in an organic instrumentation, this is exactly what the spectator can expect.

ALMUNE

Almune fortolker tidlig musik gennem egne arrangementer af musik fra manuskripter fra middelalderen og folkelige melodier i et spænd lige fra spansk pilgrimsmusik til nordiske folkeviser. Det suppleres med formidling i forbindelse med koncerterne med baggrund i historie, religion og musikhistorie. Musikken spilles på historiske instrumenter som drejelire, nøgleharpe, sækkepibe, fløjter og trommer og synges med klang og glød.

HC Molbech: sang, fløjte, tromme, lur

Molly Granhøj: sang, nøgleharpe, bouzouki

Troels Dueholm: bouzouki, drejelire, sang, fløjte

Christian Mohr: drejelire, sækkepibe, sang

NISS STRICKER

Harpenist og fortæller Niss Stricker er en enestående fornyer af dansksproget musik. Med harpen i hånden tager han publikum med på en rejse ind i et eventyrligt rum med plads til latter og tårer, følelser og fornemmelser. Med humor og højt til loftet drages publikum ind i Niss Strickers musikalske univers, hvor lyrikken er i centrum og ord skaber forandring. Musikken henter sin inspiration i det fællesnordiske arvegods og verdensmusik og danner et soundtrack til den globale landsby. Niss Stricker er en utrættelig ambassadør for den dansksprogede musik og eventyret som helbredende og samlende kraft.

Hjalte Ross er en ung dansk sanger og sangskriver der for et år siden tog en beslutning; isolerede sig og gik i gang med at skrive og optage sine ideer til sin debut solo plade på sin gamle spolebåndoptager. Traditionel sangskrivning med instrument og kuglepen i hånden. Den bånd-tørre varme lyd der former den organiske instrumentering med den akustiske guitar og vokalen i centrum. Blødhed og ro i musikken til trods for lyrikken og følelserne sangene er bygget på.

THE DEVIL'S TINY CHAINS

The Devil's Tiny Chains fra Aalborg spiller western/folk og udgav i slutningen af april 2017 album nr. 2 på det hollandske selskab Minstrel Music. Siden udgivelsen af pladen Goodbye Lucky har The Devil's Tiny Chains spillet mere end 50 koncerter i Danmark, Holland og Tyskland.

BRUUN HUND

Performer, musiker og forfatter.

Filosofi og fordybelse på de planer, jeg føler, harmonerer med mine kompetencer og som interesserer mig.

Jeg drømmer om en verden i politisk, spirituel og kreativ harmoni. Og gør hvad jeg kan for at vi når derhen.