Wednesday the 8th of August 2018 / kl 18:00 / entre 120 DKK
Agnostic Front (USA)
Broken Teeth (UK)
Lifesick (DK)

Forsalgsbillet: Tryk her!
Facebook event: Tryk her!

BEMÆRK TIDLIG SHOWSTART!!

AGNOSTIC FRONT

Hovednavnet er det legendariske amerikanske hardcore-punk band, "The Godfathers of Hardcore", Agnostic Front, der har eksisteret i mere end 30 år og er kendt for deres in-your-face old-school NYC hardcore, hvor tempoet er højt, lyden er ligeså og bandets live-energi blæser dig omkuld. Bandets mærkesager, familie og sammenhold, er som altid helt i front, og deres agenda er først og fremmest at fokusere på de problemer, som de ser og oplever i nutidens forskellige kulturer, verden over.

BROKEN TEETH

Broken Teeth fra Manchester, England er i gang med at bryde med dagsordenen; en dagsorden, der nærmest dikterer at skelsættende hardcore-bands kommer fra USA. Broken Teeth repræsenterer UKHC scenen og føre ånden videre fra britiske bands så som Stampin' Ground og Knuckledust. Musikalsk trækker bandet på lige dele 90'er hardcore som Merauder og Biohazard samt crossover metal som kaster tankerne hen på Slayer og Metallica.

LIFESICK

Lifesick spiller 90'erne inspireret metallisk hardcore med potente breakdowns, solidt groove og råb-med-kor. Crossover metal riffs blandet sammen med tunge hardcore rytmer, musik som derfor er skræddersyet til moshpitten og publikum deltagelse. Bandet er garant for energi, personlig budskaber og spillemæssigt præcision.